AstraLgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2014 παιδιά εδώ και παρα πολύ καιρό είχα κατεβάσει από το site τις μητρικής μου audio driver,ήταν δυνατός ο ήχος και πολύ καλός για εμενα αλλα τελευταία είχε πρόβλημα με κάποιους ηχούς και παραμόρφωνε, για αυτό λοιπόν έψαξα άλλους drivers μήπως και βρω κάτι καλλυτερο....ότι και να έχω δοκιμάσει μου φαίνονται σαν να μην έχουν ένταση . Γνωρίζει κανεις κάποιον realtek driver που να είναι σαν αυτόν που είχα...μιλάω πάντα για ήχο από την κάρτα ήχου τις maximus formula και σε συνδυασμό με τα tiamat 7.1 και είναι με βύσματακια jack thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 δεν παίρνεις μια κάρτα ήχου της προκοπής μιας και έχεις τόσο ακριβά ακουστικα ?! αφού συνδέονται αναλογικά άμα ήταν με usb δεν θα το συζητάγαμε καν Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 δεν παίρνεις μια κάρτα ήχου της προκοπής μιας και έχεις τόσο ακριβά ακουστικα ?! αφού συνδέονται αναλογικά άμα ήταν με usb δεν θα το συζητάγαμε καν Μάλλον μάπα drivers έχει η ASUS για τον ήχο της formula. Κομπλεδούρα είναι το supreme fx, δεν χρειάζεται άλλη κάρτα ήχου. Οι διαφορές θα είναι μικρές, αν είχε τίποτα headphones των 300+ ευρώ τότε ναι, θα έπαιρνε κανέναν εξωτερικό amp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 15, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 πιο πολυ για το dac του προτεινα την καρτα ηχου οχι για το gain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.