jpavly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Πρωινός καφές: 1,50 .... Εισιτήριο τραίνου: 0,60 .... Να πετυχαίνεις το ΑΤΜ της Ε@νικής στο μετρό crashαρισμένο: Simply priceless!!! :D Δυστυχώς είχα αργήσει να πάω στη δουλειά και δεν είχα χρόνο να παίξω! Παντού υπάρχουν τα ρημάδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 7, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Και μία κοντινή με το μύνημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: επρεπε να κατσεις να του κανεις ενα φορματ...........να ''αδειασεις'' ολο το ''σκληρο'' του δισκο..........:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Τρομερό... :hehe: αλλά να μην μας τύχη σε εμάς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εγω ειχα πετυχει 24ωρο μηχανημα ενοικιασης κασετων και DVD κρασαρισμενο. Εκανε ενα restart ο ιδιοκτητης και ολα καλα.1.8GHz Celeron, με 512RAM, και 100GB δισκο WD.Καλα ειναι πιστευω. Λειτουργικο XP Professional Αγγλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Έχω και εγώ συναντήσει μηχάνημα video club που έχουν κρασάρει τα windows του... μεγάλο σπάσιμο... γιατί ήθελα να επιστρέψω το DVD που είχα πάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 "Ουδεις ασφαλτος" που θα λεγε κι η Λαιδη.....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 :jump: :jump: Τα Παράθυρα είναι παντού....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Δυστυχώς δεν είχα χρόνο κι εγώ να το πειράξω λίγο!! Το μηνυματάκι τι σας λέει? Κάποια περίεργη απόπειρα ίσως? @Κοπρίτης: ’σε τη Λαίδη ήσυχη... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:39] Δυστυχώς δεν είχα χρόνο κι εγώ να το πειράξω λίγο!! Το μηνυματάκι τι σας λέει? Κάποια περίεργη απόπειρα ίσως? @Κοπρίτης: ’σε τη Λαίδη ήσυχη... :D Ωπα τι εγινε? επεσα σε φαν της τρισμεγιστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 κλασσικα τα τερμιναλς των αεροδρομιων κουβαλανε παραθυρα.να εχεις καμια 3ωρη καθυστεριση κ να θας κ μια μπλε οθονη ετσι....για το καλο ταξιδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Δεκέμβριος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Τρισελεεινότατο. Μου τι σπάνε κάτι τέτοια παράθυρα error Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 8, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 :OT: @ ΤRoboCop ...μπορεις να μου πεις λιγο τι σημαινουν τα αρχικα απο το nickname σου??:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Δεκέμβριος 8, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 δΑρχική απάντηση από Βασιλης :OT: @ ΤRoboCop ...μπορεις να μου πεις λιγο τι σημαινουν τα αρχικα απο το nickname σου??:OT: Δεν πιστεύω να με ειρωνεύεσαι; Όπως βλέπεις τώρα πια ποστάρω λογικά άρα ο Terminator εξελίχθηκε όπως λέει και η υπογραφή μου από κάτω. ’ρα ο Terminator(ανώριμος και χαζοχαρούμενος) ενώθηκε με τον RoboCop (πολύ σοβαρός και ώριμος) και έτσι βγήκε ο TRobocop( T-RoboCop δηλαδή Terminator RoboCop) κάτι ενδιάμεσο από τον Terminator και τον Robocop.( Είναι σοβαρός αλλά έχει και χιούμορ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Την έχουν πάθει πολλοί με αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Η πρωτη ειναι ολα τα . Μια γιγαντιαία BSOD !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 8, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εγώ παρασκευή πέτυχα στις οθόνες του μετρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 15:22] Την έχουν πάθει πολλοί με αυτά... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 8, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης "Ουδεις ασφαλτος" που θα λεγε κι η Λαιδη.....:clap: Το οποίο παραδόξως είναι σωστό σύμφωνα με το Μειζον Ελληνικό Λεξικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 8, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Ωπα τι εγινε? επεσα σε φαν της τρισμεγιστης? Βέβαια! Ακολουθώ χρόνια τώρα τη διατροφή της: "Τρώω μόνο είδη υγειηνής" :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.