jpavly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Πρωινός καφές: 1,50 .... Εισιτήριο τραίνου: 0,60 .... Να πετυχαίνεις το ΑΤΜ της Ε@νικής στο μετρό crashαρισμένο: Simply priceless!!! :D Δυστυχώς είχα αργήσει να πάω στη δουλειά και δεν είχα χρόνο να παίξω! Παντού υπάρχουν τα ρημάδια!
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Δεκέμβριος 7, 2004 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: επρεπε να κατσεις να του κανεις ενα φορματ...........να ''αδειασεις'' ολο το ''σκληρο'' του δισκο..........:devil:
jax7480 Δεκέμβριος 8, 2004 #5 Δεκέμβριος 8, 2004 Εγω ειχα πετυχει 24ωρο μηχανημα ενοικιασης κασετων και DVD κρασαρισμενο. Εκανε ενα restart ο ιδιοκτητης και ολα καλα.1.8GHz Celeron, με 512RAM, και 100GB δισκο WD.Καλα ειναι πιστευω. Λειτουργικο XP Professional Αγγλικα.
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #6 Δεκέμβριος 8, 2004 Έχω και εγώ συναντήσει μηχάνημα video club που έχουν κρασάρει τα windows του... μεγάλο σπάσιμο... γιατί ήθελα να επιστρέψω το DVD που είχα πάρει...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Δεκέμβριος 8, 2004 "Ουδεις ασφαλτος" που θα λεγε κι η Λαιδη.....:clap:
jpavly Δεκέμβριος 8, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 8, 2004 Δυστυχώς δεν είχα χρόνο κι εγώ να το πειράξω λίγο!! Το μηνυματάκι τι σας λέει? Κάποια περίεργη απόπειρα ίσως? @Κοπρίτης: ’σε τη Λαίδη ήσυχη... :D
Κοπρίτης Δεκέμβριος 8, 2004 #10 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:39] Δυστυχώς δεν είχα χρόνο κι εγώ να το πειράξω λίγο!! Το μηνυματάκι τι σας λέει? Κάποια περίεργη απόπειρα ίσως? @Κοπρίτης: ’σε τη Λαίδη ήσυχη... :D Ωπα τι εγινε? επεσα σε φαν της τρισμεγιστης?
fantacid Δεκέμβριος 8, 2004 #11 Δεκέμβριος 8, 2004 κλασσικα τα τερμιναλς των αεροδρομιων κουβαλανε παραθυρα.να εχεις καμια 3ωρη καθυστεριση κ να θας κ μια μπλε οθονη ετσι....για το καλο ταξιδι!
TRoboCop Δεκέμβριος 8, 2004 #12 Δεκέμβριος 8, 2004 Τρισελεεινότατο. Μου τι σπάνε κάτι τέτοια παράθυρα error
GoriLLakoS Δεκέμβριος 8, 2004 #13 Δεκέμβριος 8, 2004 :OT: @ ΤRoboCop ...μπορεις να μου πεις λιγο τι σημαινουν τα αρχικα απο το nickname σου??:OT:
TRoboCop Δεκέμβριος 8, 2004 #14 Δεκέμβριος 8, 2004 δΑρχική απάντηση από Βασιλης :OT: @ ΤRoboCop ...μπορεις να μου πεις λιγο τι σημαινουν τα αρχικα απο το nickname σου??:OT: Δεν πιστεύω να με ειρωνεύεσαι; Όπως βλέπεις τώρα πια ποστάρω λογικά άρα ο Terminator εξελίχθηκε όπως λέει και η υπογραφή μου από κάτω. ’ρα ο Terminator(ανώριμος και χαζοχαρούμενος) ενώθηκε με τον RoboCop (πολύ σοβαρός και ώριμος) και έτσι βγήκε ο TRobocop( T-RoboCop δηλαδή Terminator RoboCop) κάτι ενδιάμεσο από τον Terminator και τον Robocop.( Είναι σοβαρός αλλά έχει και χιούμορ)
YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2004 #16 Δεκέμβριος 8, 2004 Η πρωτη ειναι ολα τα . Μια γιγαντιαία BSOD !!!
R@tNET Δεκέμβριος 8, 2004 #18 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 15:22] Την έχουν πάθει πολλοί με αυτά... :hehe:
trendy Δεκέμβριος 8, 2004 #19 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης "Ουδεις ασφαλτος" που θα λεγε κι η Λαιδη.....:clap: Το οποίο παραδόξως είναι σωστό σύμφωνα με το Μειζον Ελληνικό Λεξικό!
jpavly Δεκέμβριος 8, 2004 Author #20 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Ωπα τι εγινε? επεσα σε φαν της τρισμεγιστης? Βέβαια! Ακολουθώ χρόνια τώρα τη διατροφή της: "Τρώω μόνο είδη υγειηνής" :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.