tyxeros Δεκέμβριος 9, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 TO PLEXTOR 116 VER.3 ποιανου μηχανισμο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 9, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 14:39] αλλά στο e-shop δεν λεει οι το Plextor ειναι dual layer, ουτε στη σελίδα του Πλαισιου Νομίζεις οτι έχουν ιδέα τι πουλάνε?....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 9, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από TROIDX Νομίζεις οτι έχουν ιδέα τι πουλάνε?....:cry: Κακιες! ! ! ! Προσωπικα εχω το nec 2500 kai pionner 120! ! ολα καλα ειναι! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 κοιταξε και για το LITEON double layer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 10, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 οτι γιαλύζει δεν ειναι χρυσοςαποτι είδα απο το συγκριτικό που μου δώσατε , το LG προηγείταιλεω να χτυπίσω το LG λοιπον , και το πολύ το ψάξιμο δεν είναι και καλόυπαρχει πουθενα καποιο καλό συγκριτικό με DVDROMs???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 10, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Have a look: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 11, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 παιδια η κατασταση χειροτερεψε απο τα συγκριτικά που διάβασαεχουν τοσες πολλες παραμετρους που πλεον δεν μπορεις να βγαλεις συμπέρασμαακομα και την ποιοτητα εγγραφής μετράνε , το πόσα διαφορετικά cd/dvd απο πλευράς μάρκας μπο΄ρούν να εγγράψουν και σε τί ταχύτητα , και πολλά ακοματο περιεργο ειναι οτι οι μεγάλες εταιρίες δεν φαίνονται αντάξιεςας πουμε το plextor δεν εχει DLαπο την άλλη , το asus εχει ολως περιεργώς τσιπ της nec ,και δεν είναι και το κορυφαίο που υπάρχειμε είχε καλύψει απόλυτα το LG , αλλά οπως είδα , σε DL γράφει πολύ χαμηλά 2,4Χ και δίνει μεγάλη καθυστέρηση αλλά πολύ καλή ποιότητατο nec τέλος σε ορισμένα σημεία είναι κορυφή και αλλού υστερεί πολύμπερδεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 11, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Γιαυτο η καλυτερη λυση ειναι να παρεις κατι δοκιμασμενο. Δες τι εχει ο καθενας απο εμας και εαν ειναι ευχαριστημενος. Γενικα το NEC ειναι μια λυση που εχει προτιμηθει απο πολλους εδω μεσα και στην πλειοψηφια, αν οχι ολοι, ειναι ευχαριστημενοι.Μην ξεχνας δε, οτι και οι περισσοτεροι απο εμας το ειχαμε ψαξει αρκετα πριν κατασταλλαξουμε καπου.Υ.Γ. Οι διαφορες στα "κορυφαια" μοντελα ειναι αμεληταιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 13, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 παιδια στο e-shop ηρθε το plextor 716A , με δυνατότητα 4χ DLμου φαινεται πολύ καλο , αλλά δεν βρίσκω συγκριτικό η δοκιμαστικό πουθενά απο τα γνωστά σιτες δοκιμών cdrw/dvdrwαν και η τιμή του είναι τσουχτερή , 118 ευρω εχει , δεν με χαλάει αρκεί να ξέρω οτι αξίζειεχει καποιες δυνατότητες παραπάνω ,και απο ταχύτητα το βλέπω πολύ καλατο κακό ειναι οτι με την πολύ ενασχόληση με τα σιτες με τα δοκιμαστικά , μου κόλησε και θέλω να βλέπω συγκριτικά , μετρήσεις ταχύτητας , συμβατότητα με cd/dvd , ποιότητα εγγραφής .Για οποιον θέλει να βοηθήσει να του πώ οτι το dvdrw δεν θα το βάλω να διαβάζει , την δουλειά αυτή θα την κάνει το dvd , που θα το πάρω και αυτό καινούριο (κατέληξα στο liteon με αναβάθμιση στο firmware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 13, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 καλό φαίνεται το 716.ψάξε αν υποστηρίζει έλεγχο σφαλμάτων (pi/po) που μάλλον υποστηρίζει (είχε το 712)και αν μπορείς να αλλάξεις το bitsetting στα dvd που γράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 13, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 σωτήρη πολύ ευστοχος εισαιαυτά κοιτούσα και εγώομως που να τα βρείς , ασε τι λεει η plextor , σε δοκιμή ειναι το θέμα τι εβγαλετα ΡΙ , ΡΟ τα εχει γιατι οπως λές και σύ ταχε και το προηγούμενο το θέμα είναι οτι το προηγούμενο δεν είχε Bitsetting , οπότε εχω απορία να δώ τι θα βγάζει το καινούριοβασικά αν θές μου λές τα αρνητικά αν τελικά δεν΄έχει bitsetting ? ασυμβατότητα με οικιακό cdplayer dvdplayer?θελω να δώ ποιότητα εγγραφής , συμβατότητα με cd/dvd απο πλευράς μάρκας ,και τίποτε αλλο , με καλύπτει σε όλα .DL το θελω για καβάτζα , δεν βλέπω να γράφω στο προσεχές μέλλονανάγνωση δεν θέλωπολύ υψηλή ταχύτητα δεν με καιει ειδικά σε dvd , μια χαρά είμαι με 8χ , αλλά σε DL , πολύ πάει το 2,4χ , θα ξημερώσουμεαυτακαμια πρόταση ?κανενα αλλο site σαν το cdrinfo.com?σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 13, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 αληθεια απο firmware στην plextor τι λενε ???????το δουλεύουν καθόλου ή οχι (στυλ asus)απο αξιοπιστια , εγγύηση ξέρω οτι είναι κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 13, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 τι να το κανετε το DL , εχετε δισκακια μηπως η σε ενα χρονο απο τωρα που ας πουμε θα φτηνηνουν δεν θα σκεφτεσται να αλλαξετε drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 13, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 14:32] κανενα αλλο site σαν το cdrinfo.com? http://club.cdfreaks.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 2, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 - ελληνικά - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Ελληνικα παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 2, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 - ελληνικά - Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιούλιος 2, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Γραφε με ελληνικα παρακαλω ειναι στους κανονες του forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 2, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Καλώς ήρθες στο thelab. Τα ελληνικά είναι κανόνας του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 2, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από fits79 [Χθες, στις 21:56] RE PAIDIA KALA OLA AYTA POY LETE ALLA ENA SHMANTIKO ERWTIMA DEN EXEI APANTITHEI APO POY MPORW NA AGORASW ENA AOPEN DVDROM KAI POIO KATA TI GNWMI SAS EINAI TO POIO GRIGORO DVDROM(OYSIASTIKA KAI OXI ONOMASTIKA) KAI ME APODIXEIS. OTAN LEW GRIGORO ENNOW NA MPOREI NA DIABASEI DVDROM MONHS KAI DIPLHS EPISTROSHS ARKETA GRIGORA EITE GIA RIPPING EITE GIA ANTIGRAFI TOY DVD. Η προφανής απάντηση στο ερώτημα σου έιναι απο μαγαζί.... το πιό, είναι δικό σου θέμα αφού εξαρτάται απο το που μένεις τα λεφτά που έισαι διατεθειμένος να δώσεις κλπ. Για να σε διευκόλυνω σου λέω πως έιναι εύκολο να επισκευθείς το www.skroutz.gr Αρχική απάντηση από fits79 [Σήμερα, στις 01:26] GIATI ETSI DEN KATALABAINEIS TI LEW??? KAI TA GRAFW ETSI GIATI SE MERIKOYS YPOLOGISTES DEN MPOROYN NA DIABASTOYN OI ELLINIKOI XARAKTHRES KATALABES??? Εντάξει, ας παραβλέψουμε οτι γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες. Το caps γιατί το έχεις πατημένο? Για να φαίνονται τα fonts σε PDA ή κινητά με 3 σειρές οθόνη που δεν εμφανίζουν ελληνικούς χαρακτήρες? Εχω ανάγκη να κάνω εδώ το :OT: μου το οποίο μπορουν να το σβήσουν αν θέλουν οι μοδς αντιμνς κλπ για να εκφράσω τα πραγματικά μου σέβη στους RootX, .38-.45 και chroma που με τις απαντήσεις τους στο Thread περί λογοκρισίας μου απέδειξαν οτι τους τίτλους που φέρουν έχουν τα @@ και το μυαλό και τους φερουν και το lab πρέπει να αισθάνεται περίφανο που τους έχει.. Επίσης ... ρε Vag.. μαν μην αρπάζεσαι τοσο απότομα η τουλάχιστον μην το δέιχνεις στα ποστ σου. Είδες κατι που σου την έσπασε? βρίσε απο μέσα σου απο έξω σου βγές απο το σπίτι σπάσε τα μούτρα του γέιτονα που αφήνει τις σακούλες με τα σκουπίδια στον διάδρομο και μυρίζει όλη η πολυκατοικία αλλά μην ποστάρεις κόντρες φιλικό σχόλιο Παρακολουθώ τον λαμπη απο πολύ παλιά και αισθάνομαι oικιότητα μαζί σας και ας μην έχω 15000 ποστς γιατί δεν έιμαι ατομο που τα έχω να τα χώνω και να κάνω πειράματα κλπ στον ελέυθερο μου χρόνο οπότε τι να ποστάρω.. εσείς είστε οι trouble makers&shooters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.