BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 είναι προφανές το θέμααυτή τη βδομάδα θα πάρω τα παραπάνω και θα ήθελα να ακούσω 1-2 γνώμες πριν τα πάρω1) να παω σε μηχάνημα με dual layer ?2) να προτιμίσω τα 2 μηχανήματα απο την ίδια εταιρεία ?3) είμαι μεταξύ LG , Plextor,ASUS , εχει κάποιος κάτι απο αυτα να ακούσω γνώμες ? 4) ξέρει κανείς τα UDMA απο τις παραπάνω εταιρίες ? Εχει σημασια γιατί θα κατεβάσουν το κανάλι χαμηλά αν δεν είναι το UDMA υψηλόερωτησεις-για εγγραφή on the fly , απαιτείται τα 2 μηχανήματα να είναι στο ίδιο IDE σαν master -slave?αν όχι , βοηθάει αυτό καθόλου ή οχι ?-βρίκα καταπληκτικές τιμές σε e-shop Και λέω να τα παραγγείλω απο κεί .- βρίσκετε κάτι το θετικό στο dvdrw sata?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 1)Οπωσδηποτε2)Δεν ειναι απαραιτητο3)NEC & SONY εχω.4)UDMA 2 και πανω ειναι ολα. Δεν σου κατεβαζουν κανενα καναλι χαμηλα.On the fly, χειροτερα ειναι με τις 2 συσκευες στο ιδιο IDE cableDVDRW sata αξιζει αν δουλευεις πολυ on the fly εγγραφες και δεν εχεις ελευθερες θεσεις λογω ATAPI σκληρων. Αν εχεις δε και απο τις μητρικες με 4 SATA Controllers πανω, τοτε δεν θα εχεις και προβλημα σε περιπτωση που σε πιασει καταναλωτικη μανια SATA HD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 1)Ναι2)Δεν είναι απαρέτιτο.3)Εγώ σου προτήνω Nec 3500ΑΑρχική απάντηση από BeetleJuice-για εγγραφή on the fly , απαιτείται τα 2 μηχανήματα να είναι στο ίδιο IDE σαν master -slave? Δεν απετήτε να είναι στο ίδιο καλόδιο.Αρχική απάντηση από BeetleJuice- βρίσκετε κάτι το θετικό στο dvdrw sata? Όχι, αρνιτικό αν θέλεις: Καταλαμβάνει 1 από τα sata (πολές μητρικές έχουν μόνο 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Οσον αφορα το dvd-rw γω θα επαιρνα το 3500 της nec.Σατα δεν εχει νοημα γιατι χανεις ενα καναλι και δεν μπορει στην ουσια η συσκευη να εκμεταλευτει την ταχυτητα του σατα!!Οχι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στο ιδιο καναλι για on the fly αντιγραφηαυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ρωτησα γιατί θυμόμουν που παλαιώτερα , αν είχες 2 δισκους εναν με ατα33 και εναν με ατα 66 ας πούμε , τότε ο 66αρης κατέβαινε στα 33 για να μπορεί να σχυνεργαστεί με τον 33αρη που βρισκόταν στο ίδιο κανάλιαντίστοιχα αν είχες το σκληρό με ενα κακό cdrom , τότε σου κατέβαζε το cdrom το ατα στα 33 ή 66- και εγω στο nec εχω κατασταλάξει κατα 90%- ριχτε και καμια πρόταση για dvdrom , να αλλάξω το παλιό μου . κατι στα γρήγορα απο ε-σοππαντως και τα 2 μαυρά δεν μπορώ να τα πετύχω με τίποτα , και να είμαι ευχαριστημένος σε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 NEC 3500A και Aopen 1648/aap ή Lite-on 166s για fast rip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εγω θα σου προτεινα το Samsung dvd-rom.......ταχυτατο και αθορυβο...........ειχα ενα Αοpen και δεν μου αρεσε καθολου......το samsung αλλη αισθηση.......νουμερα δεν εχω να σου δωσω......η βελτιωση που ειδα ηταν πιο πολυ εμπειρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:09] εγω θα σου προτεινα το Samsung dvd-rom.......ταχυτατο και αθορυβο...........ειχα ενα Αοpen και δεν μου αρεσε καθολου......το samsung αλλη αισθηση.......νουμερα δεν εχω να σου δωσω......η βελτιωση που ειδα ηταν πιο πολυ εμπειρικη Εγω νομιζω οτι το aopen ειναι αξιολογο drive , ριξε μια ματια εδω http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=107490&page=1&highlight=aopen+1648 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ρίξε μια ματιά και σε LITEON dl.Για cd-rom Lite-on 166s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εγω βλέπω με καλό μάτι το Plextor σαν dvdρομενος γνωστού κατι δεν του πήγαινε καλά και τους εστειλε μαιλ.τους το εστειλε πίσω με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ , και σε 36 ώρες αν θυμάμαι καλά ηρθε ολοκαίνουριο απο το εξωτρικόΚΑΛΟ?καλό και το samsung πουναι και μαύρογια dvdrw λεω το nec3500 , αν και ειδα αρκετά αρθρα για παράπονα γιαυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Nα πω κι εγω τη γνωμη μου.Ο καθενας σου προτεινει αυτο που εχει,κι εγω λοιπον εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο LG τα τελευταια δυο χρονια εχω αλλαξει τεσσερα drives dvd-rom,dvd-recorder,cd-recorder κανενα προβλημα αξιοπιστα,γρηγορα και διαβαζουν τα παντα.Πριν λιγες ημερες πηρα το LG-4160B το οποιο ειναι πολυ καλη προταση και σε λογικη τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 7, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 4160β καλο αλλα δεν είναι dual layer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Φυσικα και ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Διαβασε ενα τεστακι αναμεσα στα πιο δημοφιληNEC.LG,LITE-ON,PIONEERhttp://www.extrememhz.com/dlcomp-p1.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από BeetleJuice ρωτησα γιατί θυμόμουν που παλαιώτερα , αν είχες 2 δισκους εναν με ατα33 και εναν με ατα 66 ας πούμε , τότε ο 66αρης κατέβαινε στα 33 για να μπορεί να σχυνεργαστεί με τον 33αρη που βρισκόταν στο ίδιο κανάλιαντίστοιχα αν είχες το σκληρό με ενα κακό cdrom , τότε σου κατέβαζε το cdrom το ατα στα 33 ή 66- και εγω στο nec εχω κατασταλάξει κατα 90%- ριχτε και καμια πρόταση για dvdrom , να αλλάξω το παλιό μου . κατι στα γρήγορα απο ε-σοππαντως και τα 2 μαυρά δεν μπορώ να τα πετύχω με τίποτα , και να είμαι ευχαριστημένος σε όλα... Ισχυει αυτο που λες, οχι οτι το γραφει, αλλα καθυστερει την γρηγορη συσκευη.ΝΕC 3500 και Samsung 16x προτεινω και εγω.Αν θελεις πολλα on the fly σκεψου καλα την ιδεα των διαφορετικων controllers για το καθενα, αν παιξουν master/slave στον ιδιο controller δεν ξερω να θα μπορεσεις να γραψεις πανω απο 8χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Δεκέμβριος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 NEC 3500A και Aopen 1648/aap ή Lite-on 166s για fast rip. Απ' ότι διάβαζα στο cdfreaks αυτή είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς ταχύτητας. Για θόρυβο δεν ξέρω μιας και δεν έχω κανένα απ' αυτά. Τα παλιότερα μοντέλα της ASUS είχαν ένα bug και μερικές φορές δεν αναγνώριζαν audio-cd. Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να υφίσταται στα νέα μοντέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 9, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 1)Ναι2)Δεν είναι απαραίτητο.3)Το LG Και στο καπάκι update firmware μιας και τα αρχικά firmware της lg δεν είναι και τα καλυτέρα .Στο δικό μου dvd rec αρχικά δεν είχα καλές ταχύτητες για διάβασμα ακόμα και για γράψιμο μετά από update firmware όλα πάνε άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 9, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 να παρεις Plextor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 9, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 LG και για Dvdrw και για dvdrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 9, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 ποπο βροχή οι απαντήσειςελεγα να κατασταλαξω σε samsung &lgη ιδεα ολα plextor μαρεσε επισης , αλλά στο e-shop δεν λεει οι το Plextor ειναι dual layer, ουτε στη σελίδα του ΠλαισιουΤο ξέχασαν και οι 2 να το γράψουν ?Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,η κατάσταση ξεκαθαρίζει αρκετά τώρα που παίρνω γνώμες απο άτομα που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα εξαρτήματαΓια την παραγγελία μέσω e-shop εχει κανείς ένσταση ?Ισχύει οτι εχει απο τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς? Εγώ αυτό είδα...CU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.