serpico75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580.Τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει απ' το Google Store, μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω τον/τους προγραμματιστές που έχουν φτιάξει την εφαρμογή; Δεν ξέρω.... Από κάποιο properties, ή με κάποιο άλλο τρόπο;Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 στο google play store μπορείς να δεις τους κατασκευαστές σίγουρα. αλλιώς, εξαρτάται από την εφαρμογή, αν και που θα έχει το about. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 14, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580.Τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει απ' το Google Store, μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω τον/τους προγραμματιστές που έχουν φτιάξει την εφαρμογή; Δεν ξέρω.... Από κάποιο properties, ή με κάποιο άλλο τρόπο;Ευχαριστώ !!Στο google store λέει όλες τις πληροφορίες κάθε εφαρμογής που έχεις εγκαταστήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 14, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ σωστά τα λέτε καί οι δύο.Για όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει, βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Ένα όμως είναι το "κουφό"...???Από τις τρεις εφαρμογές για ringtones που έχω εγκαταστήσει, μόνο για τη μία βρήκα πληροφορίες στο Store. Λες και κάτι γίνεται με τα ringtones.Πήγα στο store στις εγκατεστημένες και τις έψαξα μία προς μία. Τόσο λεκτικά όσο και μήπως τις βρω σαν εικονίδια. Τίποτα.Από τις δύο, θα σας δώσω τα ονόματα. Αν και η μία, με το όνομα που έχει στο εικονίδιο είναι σαν να μην το έχετε. Θα καταλάβετε αμέσως.α. Ringtones (είναι ένα μπλε εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει μέσα μία λευκή νότα)β. Best SMS ringtones (πράσινο εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει καί αυτό μέσα λευκή νότα)Για το about το σκέφτηκα και γω. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό για καμία.Δεν μπορώ να τις βρω με τίποτα τις εφαρμογές. Παράξενο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 14, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ σωστά τα λέτε καί οι δύο.Για όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει, βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Ένα όμως είναι το "κουφό"...???Από τις τρεις εφαρμογές για ringtones που έχω εγκαταστήσει, μόνο για τη μία βρήκα πληροφορίες στο Store. Λες και κάτι γίνεται με τα ringtones.Πήγα στο store στις εγκατεστημένες και τις έψαξα μία προς μία. Τόσο λεκτικά όσο και μήπως τις βρω σαν εικονίδια. Τίποτα.Από τις δύο, θα σας δώσω τα ονόματα. Αν και η μία, με το όνομα που έχει στο εικονίδιο είναι σαν να μην το έχετε. Θα καταλάβετε αμέσως.α. Ringtones (είναι ένα μπλε εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει μέσα μία λευκή νότα)β. Best SMS ringtones (πράσινο εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει καί αυτό μέσα λευκή νότα)Για το about το σκέφτηκα και γω. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό για καμία.Δεν μπορώ να τις βρω με τίποτα τις εφαρμογές. Παράξενο.....Ψάξε εδώ καλύτερα και όχι από το κινητό.Νομίζω ότι μπορείς να βρεις πληροφορίες στο manifest αρχείο του εγκατεστημένου Jar. Αν χρειαστεί να το ψάξεις τόσο πολύ (και σε καίει) μπορώ να το ψάξω καλύτερα να σου δώσω αναλυτικές οδηγίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Αν χρειαστεί να το ψάξεις τόσο πολύ (και σε καίει) μπορώ να το ψάξω καλύτερα να σου δώσω αναλυτικές οδηγίες!Δίνω περισσότερες πληροφορίες για το πως θα αντλήσεις πληροφορίες από το εγκατεστημένο APK.Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του δωρεάν προγράμματος APK Info. Αυτό διαβάζει τις πληροφορίες που βρίσκονται μέσα στο manifest αρχείο και στις εξάγει σε ανθρώπινα αναγνώσιμη μορφή.Αν όμως οι πληροφορίες που βρίσκονται στο manifest δεν είναι αρκετές (πολλές φορές ισχύει κάτι τέτοιο) τότε πρέπει να ψάξεις πιο βαθιά και χωρίς να σημαίνει ότι θα βρεις αναγκαστικά αυτό που ψάχνεις.Βρες το αρχείο APK που ψάχνεις μέσα στον φάκελο /data/app στην android συσκευή σου (προτείνω τον ES File Explorer) και αντέγραψε το αρχείο της εφαρμογής στο PC σου. Αυτό το αρχείο πρέπει να το κάνεις parse και το πρόγραμμα apktool. Αφού το εγκαταστήσεις, σε μία γραμμή εντολών γράφεις apktool d <όνομα του αρχείου> και στο κάνει extract μαζί με όλα τα αρχεία, το manifest κλπ. Στην συνέχεια ψάχνεις στα περιεχόμενα του πακέτου μήπως ο δημιουργός έχει αφήσει κάπου στοιχεία για να επικοινωνήσεις μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Απ' το manifest (με το APK Info) δεν πήρα πληροφορίες που ήθελα για καμία από τις δύο εφαρμογές.Οπότε, πρέπει να πάω στη δεύτερη λύση. Κι ας μη μου δώσει τις πληροφορίες. Θα προσπαθήσω.Όντως, τα δύο .apk βρίσκονται στο /data/app , αλλά, όταν πάω να μπω στο folder με τον ES file explorer, μου δείχνει το /data κενό. Απ' όσο έψαξα είναι γιατί δεν έχω ορίσει τη συσκευή σαν rooted. Αν την ορίσω (φαντάζομαι) θα μπορώ να δω τα περιεχόμενα του /data. Η μία λύση είναι αυτή. Η άλλη είναι, μέσω pc simulator, να συνδέσω τη συσκευή με pc, και έτσι θα μπορέσω να δω τον /data, και να πάρω τα δύο .apkΤα λέω καλά; Αν ναι, λέω να το πάω μέσω simulator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 16, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Απ' το manifest (με το APK Info) δεν πήρα πληροφορίες που ήθελα για καμία από τις δύο εφαρμογές.Οπότε, πρέπει να πάω στη δεύτερη λύση. Κι ας μη μου δώσει τις πληροφορίες. Θα προσπαθήσω.Όντως, τα δύο .apk βρίσκονται στο /data/app , αλλά, όταν πάω να μπω στο folder με τον ES file explorer, μου δείχνει το /data κενό. Απ' όσο έψαξα είναι γιατί δεν έχω ορίσει τη συσκευή σαν rooted. Αν την ορίσω (φαντάζομαι) θα μπορώ να δω τα περιεχόμενα του /data. Η μία λύση είναι αυτή. Η άλλη είναι, μέσω pc simulator, να συνδέσω τη συσκευή με pc, και έτσι θα μπορέσω να δω τον /data, και να πάρω τα δύο .apkΤα λέω καλά; Αν ναι, λέω να το πάω μέσω simulator.Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις root την συσκευή (χωρίς να ξέρω τι συσκευή έχεις βέβαια) παρά να μάθεις να χρησιμοποιείς το adb (και να το εγκαταστήσεις στα windows μαζί με τους debug drivers κλπ...)Αν είχες linux τα πράγματα θα ήταν πιο απλά, τώρα... απλά ψάξε για κάποιο howto για την συσκευή σου για να την κάνεις root. Προσωπικά - κάπου εδώ εγώ θα βαριόμουνα και θα τα παρατούσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 16, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Πρόκειται για το SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580.Έxω pc καί με XP καί με Ubuntu.Σύνδεσα στο linux το κινητό με usb, και φυσικά το είδε αμέσως. Αλλά, και κει δεν βλέπει το /data.Είπα να συνδέσω το τηλέφωνο καί στα XP. Εκεί έγινε κάτι "κουφό". Και πάλι δεν φαινόταν πουθενά ο data. Κάνοντας search όλα τα apk (*.apk) μέσα απ' τα Widnows, εμφανίζεται δεξιά μία λίστα με όλα τα apk. Και φυσικά καί τα δύο που ψάχνω. Πώς έγινε αυτό; Χθες είχα πάρει ολικό backup του κινητού στο My Documents των XP. Το search, λοιπόν, έγινε στο My Documents και όχι στη συσκευή, διότι δεν άλλαξα το πού να ψάξει. Οπότε, by default, έψαξε στο My Documents.Αλλάζοντας το πού να ψάξουν τα W (δηλ. στο κινητό) και πάλι δεν έχω αποτελέσματα.Αυτό θα πει τύχη, έ;;;;Τώρα, έχοντας τα δύο .apk θα κάνω και την προσπάθεια για τις πληροφορίες. Αλλιώς, ok, θα δουλέψω με άλλα ringtones.Το όλο θέμα είναι ότι σίγουρα μάθαμε και κάτι ακόμη και εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας.υ.γ. Γιατί στην περίπτωση του linux λες ότι τα πράγματα θα ήταν πιό εύκολα; Αν δε βαριέσαι και έχεις χρόνο, μας απαντάς.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Αλλά, keep around. Μπορεί να σας χρειαστώ κάτι ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 16, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Σε windows πρέπει σε γενικές γραμμές να κάνεις όλα αυτάΣτο linux υπάρχουν ήδη οι drivers ενώ το adb συνήθως βρίσκεται στα repository της διανομής σου, οπότε με 2 εντολές δουλεύει...Γενικώς, ο φάκελος /data είναι κρυφός φάκελος συστήματος και δεν είναι προσβάσιμος χωρίς root ή adb (Android Debug Bridge). Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 16, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 18, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Δε μπορώ να κάνω να δουλέψει το apktool. Μου βγάζει τα παρακάτω errors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 18, 2014 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Δε μπορώ να κάνω να δουλέψει το apktool. Μου βγάζει τα παρακάτω errors... Ακολούθησες κατά λέξη τις οδηγίες για την εγκατάσταση που βρίσκονται εδώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 18, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 α. Ήθελε update η Java.β. Έπρεπε να κάνω και την εξής διόρθωση... Το RAR είχε σαν accosiation τα αρχεία .jar Έβγαλα το association, κατέβασα το apktool_2.0.0rc2.jar ξανά, και το μετονόμασα σε apktool.jar. Έτσι δούλεψε.Εν μέρει, όμως. Έκανε extract τα αρχεία .apk των δύο εφαρμογών, αλλά οι κατάλογοι που δημιούργησε είναι κενοί.Και για να βεβαιωθώ ότι δε φταίνε τα δύο .apk αρχεία των δύο εφαρμογών που θέλω, πήρα και ένα ακόμη, και έκανα δοκιμή. Το ίδιο. Δούλεψε το apktool, αλλά δημιούργησε κενό κατάλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Δυστυχώς σε αυτά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι θέματα των windows...Δοκίμασε στο linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.