morius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Παιδιά πάω πριν λίγο να ανοίξω το pc και δεν μου διάβαζε τους HDDτο κλείνω βγάζω τα καλόδια(μάρκας Sharkoon) και βάζο κάτι παλιά AKASA ROUND και δούλευε κανονικάΠριν λίγο τα ξάνάβαλα και δούλευε τι μπορεί να έφταιγε?????Είναι καλή η Sharkoon?????
GoriLLakoS Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morius Παιδιά πάω πριν λίγο να ανοίξω το pc και δεν μου διάβαζε τους HDDτο κλείνω βγάζω τα καλόδια(μάρκας Sharkoon) και βάζο κάτι παλιά AKASA ROUND και δούλευε κανονικάΠριν λίγο τα ξάνάβαλα και δούλευε τι μπορεί να έφταιγε?????Είναι καλή η Sharkoon????? δεν πιστευω οτι παιζει ρολο η μαρκα στα καλλωδια....κατι αλλο θα ηταν....μπορει απλα να κολλησε στο μποοτ...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 7, 2004 Μπορεί!!!!! Να ροτίσω κάτι άλλο????? Τι βασική γιαφορά έχει ένα καλόδιο round από τα απλά τα πλακέ
GoriLLakoS Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Δεκέμβριος 7, 2004 Τιποτα...απλα ειναι πιο σημαζεμενο(round=κυκλικο)κ οχι χυμα στο κυμα που ειναι τα καλλωδιακια σε σειρα στα πλακε που λες....!Η διαφορα δεν ειναι καμια....παραμονο στο σχημα...!
morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2004 Ναι όμως τα Sharkoon που έχω έχουν δίχτάκι απ'έξω και στο εσωτερικό είναι σαν τα πλακέ!!!!! Ενώ τα Akasa,ειναι πολλά πολλα καλοδιάκια!!!!! Η παρακάτω εικόνα είναι το Sharkoon σε μαύρο χρώμα(εγώ το έχω σε μπλε uv)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.