Dolly Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 Καλησπέρα σας!Απο την Κυριακή παρατήρησα πως στο λαπτοπ της δουλειάς το Chrome ούτε λίγο ούτε πολύ έγινε κώλος με τα fonts του κλπ.Απο εκεί που σε 1080π ήταν όλα τέλεια και super smooth, ξαφνικά έγινε @@, και όσο και αν προσπαθώ να το φτιάξω απο τα σε settings (πχ scale % , font size, κλπ) δεν παει στο παλιό καλό του εαυτό.Το έπαθε κανείς άλλος αυτό?¨Δοκίμασα unistall/reinstall.Ευχαριστώ σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Καλησπέρα σας!Απο την Κυριακή παρατήρησα πως στο λαπτοπ της δουλειάς το Chrome ούτε λίγο ούτε πολύ έγινε κώλος με τα fonts του κλπ.Απο εκεί που σε 1080π ήταν όλα τέλεια και super smooth, ξαφνικά έγινε @@, και όσο και αν προσπαθώ να το φτιάξω απο τα σε settings (πχ scale % , font size, κλπ) δεν παει στο παλιό καλό του εαυτό.Το έπαθε κανείς άλλος αυτό?¨Δοκίμασα unistall/reinstall.Ευχαριστώ σας.στο κάνει παντού? Και εγώ το έχω παρατηρήσει αλλά μόνο σε μερικές σελίδες πχ youtube. Στο thelab είναι όπως ήτανε πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Ναι παντού... Στο gmail τα δείχνει πιο μεγάλα,Στο λαμπ πιο μικρά και όχι "smooth"Στο ΦΒ πχ, τα δείχνει θολά γιατί είναι πιο μεγάλα λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Kαι εδω τα ιδια.Εχω 125% το DPI στα Windows και μεχρι την εκδοση 37 επαιζε μια χαρα (επρεπε να βαζω και στον Chrome 125% στο zoom για να ειναι οκ)Μολις ηρθε η 38, εγιναν ολα κωλος, οπως περιγραφεις.Μετα απο 2-3 minor updates, ολα εγιναν οπως παλια.Μετα ομως και απο το τελευταιο minor update (38.0.2125.101 m) παλι τα ιδια (αν και πλεον εναρμονιζεται με τα windows και το εχω στο 100%)Κατι γινεται με το directwrite που χρησιμοποιει πλεον ο chrome.To χειροτερο ειναι το youtube που πλεον τα fonts ειναι blurry as f@ckYΓΕδω Windows 8.1 Update 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Εδώ με 7Προφεσιοναλ...Αλλά ναι αυτό που λες, και στο ΦΒ τα ίδια.το κέρας μου μέσα :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Εκανε και αλλο update o Chrome και ηρθε στα κανονικα του.Για δες το [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 15, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Γράψε αυτό στην μπάρα και κάντο enable/disable και πες μας αν έφτιαξε:chrome://flags/#disable-direct-write Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 15, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Όντως, έκανα ριστάρτ και έφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Οκτώβριος 26, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Ζήλεψα και εγώ! Update τους drivers της gpu σε laptop και ο chrome φαίνεται θολός, σαν να έχεις πειράξει το clear type των Windows, αλλά μόνο ο chrome, όλα τα υπόλοιπα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Οκτώβριος 26, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Και επανήλθε με restart του pc... Βέβαια οι drivers κάνουν αλλού τσαλιμάκια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.