rory Νοέμβριος 23, 2014 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Μπα και το πιο φθηνό να πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.Εγώ θα επέλεγα αυτό μόνο για "ψυχολογικούς" λόγους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 23, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Για να ειμαι ειλικρινής, τωρα που ειναι και τα 2 καλωδια πανω, δεν ακουω διαφορα. Και οταν βαλω πανω τα καινουρια, θα ακουσω διαφορα μονο οταν ειναι ενα παλιο και ενα καινουριο. Μετα το ιδιο θα μου φαινονται. Το θεμα ειναι οτι σε κανενα 2μηνο ληγει η εγγυηση των ηχειων και δεν θελω να καουν απο τσιγκουνια να δωσω αλλες £15 για σωστα καλωδια. Για το πιο ακριβο επωνυμο δεν αξιζει να παω πιστευω, γιατι δεν ξερω ποτε θα αλλαξω σπιτι παλι, και ενδεχομένως να μην φτανει για το νεο χωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Νοέμβριος 23, 2014 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Και οταν βαλω πανω τα καινουρια, θα ακουσω διαφορα μονο οταν ειναι ενα παλιο και ενα καινουριο. Μετα το ιδιο θα μου φαινονται. Λογικό γιατί παίζουν και τα δυο πιο χαμηλά.Αν παίζεις κάτι σε στέρεο από όλα τα ηχεία και σταθείς στην μέση θα δεις ότι τα μπροστά παίζουν πιο δυνατά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts