johnjohn7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2014 Καλημερα σε ολους, κολλησα ενα ιο στο PC (cryptowall) εχει κλειδωσει ολα τα αρχεια,υπαρχει περιπτωση να τα ξεκλειδωσω???ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 CryptoWall and DECRYPT_INSTRUCTION Ransomware Information Guide and FAQGood luck... Ελπίζω να είχες backups... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Οκτώβριος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Φιλε μου να σου πω το εχω δει αυτο αλλα δεν εκανε τπτ... εχω κανει data recovery αλλα τπ...εχω κανει system restore αλλα τπτ...εχω βαλει τα αρχεια σε αλλο pc με νεο format αλλα τπτ...και δυστυχως Backup δεν ειχα κανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Οκτώβριος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι δεν έχεις και πολλή τύχη. Με πληρωμή έχω διαβάσει να γίνεται δουλειά αλλά πληρώνεις τους κερατάδες?Πως την πάτησες αν επιτρέπεται? Από email? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn7 Οκτώβριος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Το pc το χρησιμοποιεί και η μητέρα μου , μου είπε ότι πήγε να ανοίξει ένα email και μάλλον από εκεί την πάτησα, το pc αυτό είναι παλιό με xp και antivirus eset.. Ελπίζω να βρω λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Καλύτερα να αφήσεις το σκληρό στην άκρη μέχρι να βρεθούν τα κλειδιά όπως είχε γίνει με τον CryptoLocker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Οκτώβριος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 To eset το μόνο που κόβει από αυτόν τον ιό είναι τα html που δημιουργεί για να σε οδηγήσει στην πληρωμή αλλά όλο αυτό αφού σου έχει σκίσει τα αρχεία. Μιλάμε για τεράστια μπούρδα. Εντωμεταξύ, γι αυτό σε ρώτησα πως την πάτησες, μέσος όρος ηλικίας χρηστών που την πατάνε με το συγκεκριμένο είναι πάνω από 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.