bilya Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2014 παιδιά θέλω να μου προτείνεται specs για λάπτοπ το ποίο να μπορεί να τρέχει αξιοπρεπώς(όχι xtreme πράγματα) autocad-3ds max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Με πόσα χρήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Οκτώβριος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 500με 700ευρω απλα θελω να τρεχουν αξιοπρεπως για toomuch πραγματα υπαρχει deskop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Οκτώβριος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 13, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Φίλε, για 3DS Max θες FirePro ή Quadro κάρτα γραφικών στο laptop. Τέτοια laptop ξεκινάνε στο διπλάσιο budget απ'αυτό που ορίζεις.Όπως και να 'χει, στα 700 ευρώ, αγοράζεις αυτό που έχει το δυνατότερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Οι δυνατότερες προτάσεις που εντόπισα:Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManagerTurbo-X Blade GS i741-650 2VR - Όλα τα laptopsΤο Turbo-X είναι λίγο δυνατότερο, αλλά... εχμ... είναι Turbo-X. Δεν έχουν και την καλύτερη φήμη.Από την άλλη τα Lenovo είναι πολύ πιο δημοφιλή και ευκολοσυντήρητα.Προσωπικά, αν δεν μπορούσα να πάω στο διπλάσιο budget, θα έπαιρνα το G510, θα έβγαζα τα 2GB RAM και θα έβαζα ένα ντιμάκι των 4GB για να έχω σύνολο 8GB, θα έκανα τον 1TB HDD εξωτερικό με μια θηκη και θα του έβαζα έναν 850 Pro SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Οκτώβριος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 [MENTION=15478]DOOM_NX[/MENTION] το laptop το θέλω για πολύ λίγα πράγματα ίσα ίσα για προσχέδια για full work υπάρχει το deskop ....thx για τα tips παιδιά θα δω τι θα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 17, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.