louis_gas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 ρε παιδια το ποντικι μου εχει σπασει τα νευρα.......κανω αριστερο κλικ αυτο συμπεριφερεται σαν να κανω δεξι...μετα πρεπει να κανω μια φορα δεξι για να δουλευει το αριστερο.εχω δοκιμασει κ με αλλο ποντικι αλλα παλι τα ιδιαεχω επανεγκαταστησει τα windows αλλα παλι τα ιδια..τι στο :devil: γινεται?οποιος με βοηθησει να το διορθωσω στο λογο μου θα τον παραδεχτωειναι ΠΟΛΥ σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αν και δεν αναφέρεις τι mouse έχεις, το πιο λογικό είναι να μην έχεις ρυθμίσει τις ιδιότητες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 χμμμμ κάτι παρόμια μου κάνει μερικές φορές οταν έχει φτάσει η ώρα του για format... ελπίζω να μην έιναι αυτό....στην τελική για ξανακάνε install drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Μήπως το έχεις ρυθμίσει κατα λάθος για αριστερόχειρες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 12:51] χμμμμ κάτι παρόμια μου κάνει μερικές φορές οταν έχει φτάσει η ώρα του για format... ελπίζω να μην έιναι αυτό....στην τελική για ξανακάνε install drivers ποια drivers να ξανακανω install? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 8, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 12:59] Μήπως το έχεις ρυθμίσει κατα λάθος για αριστερόχειρες;;; αφου σου λεω ρε οτι αν κανω μια φορα δεξι μετα δουλευει το αριστερο κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Τους drivers του ποντικιού.... πιανού άλλου LoL....και να μην ειχε driners (ακα bulk ) πήγαινε στο site του κατασκευστή και κατέβασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.