michalis_kav13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα σταθερο υπολογιστη και μια οθονη ACER η οποια με εμφανισε ενα προβλημα σημερα το μεσιμερι που ανοιξα τον υπολογιστη.Μου βγαζει μια πολυ λεπτη γραμμη ενος χιλιουστου και εχω επισης δοκιμασει την οθονη στον αλλον μου υπολογιστη.Και εκει τα ιδια!!!Σας παρακαλω βοηθηστε με και αν διωρθωνεται τι μπορω να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Από όσο μπορώ να διακρίνω και λαμβάνοντας υπόψιν τη δοκιμή που έκανες, δείχνει για πρόβλημα της οθόνης καθαρά.Μπορείς να γράψεις το ακριβές μοντέλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Δες και το καλώδιο καλού κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο. Αν επιμένει πρέπει να ανοιχτεί η οθόνη να τσεκάρεις την εσωτερική καλωδίωση. Σπάνια μπορεί να είναι πρόβλημα με το πάνελ αυτό καθαυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 15, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 o τυπος της τηλεορασης ειναι Acer p203w lcd monitor αλλα θα δοκιμασω τωρα και με καινουργιο καλωδιο και θα σας πω αν επιμενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Με το καινούριο καλώδιο δοκίμασες τελικά ? Τί έγινε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 δοκιμασα παλι τα ιδια μου εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο. Αν επιμένει πρέπει να ανοιχτεί η οθόνη να τσεκάρεις την εσωτερική καλωδίωση. Σπάνια μπορεί να είναι πρόβλημα με το πάνελ αυτό καθαυτό.Αν το έχεις με συσκευές, τσέκαρε ( με πολύ προσοχή ) την εσωτερική καλωδίωση.Αν την ανοίξεις, προσπάθησε να ανεβάσεις και καμια φωτό, ώστε να δούνε και οι υπόλοιποι.Αν δε το χεις, πας για τεχνικό, εκτός κι αν πιστεύεις πως δεν αξίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 18, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Ερώτηση: VGA ή DVI ήταν το καλώδιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Οκτώβριος 18, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 καθαρο προβλημα του πανελ ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 20, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 το καλωδιο ειναι vga τωρα οσο για να το ανοιξω και να δω την εσωτερικη καλωδιωση οπως μου ειπες...λιγο δυσκολα!Επισης μερικες φορες βγαζει μια βλε οθονη και λει οτι ενα error εχει προκηψει και παρακαλουμε αν ξανα συμβει να εποικινοονυσεται με τον κατασκευαστη...και κανω επαναεκκινιση και ξανα παιζει οπως πριν!! αν συμβει βαλει θα ανεβασω μια φωτογραφια να την δειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 20, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 DVI δέχεται η οθόνη; Αν δέχεται δοκίμασε και μ'αυτό. Αλλιώς... τη στέλνεις για service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 20, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 20, 2014 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Για ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αποτελέσματα:https://www.google.gr/search?q=bsod+%CE%941&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=ngtFVJ_IGaKo8weg1oLQAw#safe=off&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=nts&q=bsod+D1Αν κάποιο γράφει και (Solved) στον τίτλο, το προτιμάς στην ανάγνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis_kav13 Οκτώβριος 21, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Ευχαριστω πολυ που ψαχνεται να βρειτε λυσεις για τα προβληματα μου αλλα αυτο το τελευταιο που μου εστειλες να ψαξω δεν βρηκα κατι σχετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.