Jump to content

ρεκορ εκανε ο ΟΤΕ

cattino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

με χαρα ανακοινωνω: την παρασκευη εκανα αιτηση για ADSL και απο αυτη τη στιγμη και για παντα θα ειμαι online!

σας ευχαριστω!:cool:

2 εργασιμες ημερες??? Με εστηλες τωρα! Ακομα 29,5Ε ειναι το παγιο του οτε? Εγω ειμαι με βιβοντι εδω και 7-8 μηνες!

καλοριζικη και απο μενα η γραμμη

ευχομαι να την ξεσκισεις στην κινηση.......:devil:

μεχρι τον επομενο μηνα κανε λιγες ασκησεις φενγκ σουι για να ετοιμαζτεις για τον 1ο λογαριασμο που θα περιλαμβανει παγια εγκαταστασης κλπ κλπ..........εμενα μου ρθε προχθες η καμπανα και ακομα ποναω......(μη σου πω που) :hehe:

200ευροπουλα το μισο μου φοιτητικο μηνιατικο φυγανε ετσι απλα........:rant:

Αρχική απάντηση από cattino

ειμαι και γαμω τα παιδια

Οντως για να στο καναν σε 2 μερες πρεπει να τους εκανες μεγάλη εντύπωση. (μήπως ο ΟΤΕ της περιοχής σου εχει διευθύντρια και είσαι μαύρος? ) :D

Aντε ρε Σηφη...Καλοριζικη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε και γω ακομη με pstn,αντε isdn......

Ετοιμαζω λιστα txt πολλα mb......

Ετοιμασου...................................:D

Αρχική απάντηση από cattino [Χθες, στις 21:28]

με χαρα ανακοινωνω: την παρασκευη εκανα αιτηση για ADSL και απο αυτη τη στιγμη και για παντα θα ειμαι online!

σας ευχαριστω!:cool:

Φιλαρακι θα σε απογητευσω αλλα το ρεκορ το εχω εγω Πεμπτη βραδυ 20:40 εκανα την αιτηση

Παρασκευη 15:00 με πηραν τηλεφωνο οτι η adsl μου ειναι ενεργοποιημενη και που:tomato: Καλαματα απλα μπηκα Σαββατο μεσημερι γιατι δεν ειχαν το μοντεμ την Παρασκευη το απογευμα.

Να φανταστεις ο υπαλληλος που εκανα την αιτηση μου ειπε απο μια εβδομαδα και βαλε.....

Καλορίζικο... :clap: :clap: να δούμε εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα... :getlost: (ταλαίπωρος με pstn) :cry:

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 20:32]

Λαμια αυτο?

ναι!!!!!!!!!!!!:magic:

Αρχική απάντηση από aristos87 [Χθες, στις 20:39]

Και γώ μια απο τα έιδα είχα... :p Καλά το DSL στου Ζωγράφου σκίζει...

Ο cattino μένει 5' απο το σπίτι μου :p

Λαμια την εβαλα την DSL αθηνα εχω isdn ξενερα!

Αρχική απάντηση από jdrogas [Χθες, στις 23:15]

Φιλαρακι θα σε απογητευσω αλλα το ρεκορ το εχω εγω Πεμπτη βραδυ 20:40 εκανα την αιτηση

Παρασκευη 15:00 με πηραν τηλεφωνο οτι η adsl μου ειναι ενεργοποιημενη και που:tomato: Καλαματα απλα μπηκα Σαββατο μεσημερι γιατι δεν ειχαν το μοντεμ την Παρασκευη το απογευμα.

Να φανταστεις ο υπαλληλος που εκανα την αιτηση μου ειπε απο μια εβδομαδα και βαλε.....

οκ. αλλα εγω ειμαι αραπης!

οποιος καταλαβε καταλαβε:flex:

Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 22:53]

Aντε ρε Σηφη...Καλοριζικη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε και γω ακομη με pstn,αντε isdn......

Ετοιμαζω λιστα txt πολλα mb......

Ετοιμασου...................................:D

μλκ. φερε αυριο το πρωι το iriver να σου το τιγκαρω!

Axxxx τι να πω εγώ που έκανα την αίτηση και μου λένε ΘΑ την δούνε από τις 20 και μετά που θα αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα (που δεν υπάρχει) στο περιστέρι....

καμια συμβουλη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.