cattino Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 με χαρα ανακοινωνω: την παρασκευη εκανα αιτηση για ADSL και απο αυτη τη στιγμη και για παντα θα ειμαι online! σας ευχαριστω!
SlotKiller Δεκέμβριος 7, 2004 #5 Δεκέμβριος 7, 2004 2 εργασιμες ημερες??? Με εστηλες τωρα! Ακομα 29,5Ε ειναι το παγιο του οτε? Εγω ειμαι με βιβοντι εδω και 7-8 μηνες!
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Δεκέμβριος 7, 2004 καλοριζικη και απο μενα η γραμμη ευχομαι να την ξεσκισεις στην κινηση.......:devil: μεχρι τον επομενο μηνα κανε λιγες ασκησεις φενγκ σουι για να ετοιμαζτεις για τον 1ο λογαριασμο που θα περιλαμβανει παγια εγκαταστασης κλπ κλπ..........εμενα μου ρθε προχθες η καμπανα και ακομα ποναω......(μη σου πω που) 200ευροπουλα το μισο μου φοιτητικο μηνιατικο φυγανε ετσι απλα........:rant:
alex_000 Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από cattino ειμαι και γαμω τα παιδια Οντως για να στο καναν σε 2 μερες πρεπει να τους εκανες μεγάλη εντύπωση. (μήπως ο ΟΤΕ της περιοχής σου εχει διευθύντρια και είσαι μαύρος? )
aristos87 Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Δεκέμβριος 7, 2004 Και γώ μια απο τα έιδα είχα... Καλά το DSL στου Ζωγράφου σκίζει... Ο cattino μένει 5' απο το σπίτι μου
blade_pan Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Δεκέμβριος 7, 2004 Aντε ρε Σηφη...Καλοριζικη!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και γω ακομη με pstn,αντε isdn...... Ετοιμαζω λιστα txt πολλα mb...... Ετοιμασου...................................
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από cattino [Χθες, στις 21:28] με χαρα ανακοινωνω: την παρασκευη εκανα αιτηση για ADSL και απο αυτη τη στιγμη και για παντα θα ειμαι online! σας ευχαριστω! Φιλαρακι θα σε απογητευσω αλλα το ρεκορ το εχω εγω Πεμπτη βραδυ 20:40 εκανα την αιτηση Παρασκευη 15:00 με πηραν τηλεφωνο οτι η adsl μου ειναι ενεργοποιημενη και που Καλαματα απλα μπηκα Σαββατο μεσημερι γιατι δεν ειχαν το μοντεμ την Παρασκευη το απογευμα. Να φανταστεις ο υπαλληλος που εκανα την αιτηση μου ειπε απο μια εβδομαδα και βαλε.....
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #12 Δεκέμβριος 7, 2004 Καλορίζικο... :clap: :clap: να δούμε εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα... (ταλαίπωρος με pstn) :cry:
Τζώρτζης Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Δεκέμβριος 7, 2004 αχαχχααχαχχ καλορίζικη!!!!!’ντε να δω πότε θα έρθει και σε εμένα η adsl...
cattino Δεκέμβριος 8, 2004 Author #15 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 20:32] Λαμια αυτο? ναι!!!!!!!!!!!!:magic:
cattino Δεκέμβριος 8, 2004 Author #16 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [Χθες, στις 20:39] Και γώ μια απο τα έιδα είχα... Καλά το DSL στου Ζωγράφου σκίζει... Ο cattino μένει 5' απο το σπίτι μου Λαμια την εβαλα την DSL αθηνα εχω isdn ξενερα!
cattino Δεκέμβριος 8, 2004 Author #17 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Χθες, στις 23:15] Φιλαρακι θα σε απογητευσω αλλα το ρεκορ το εχω εγω Πεμπτη βραδυ 20:40 εκανα την αιτηση Παρασκευη 15:00 με πηραν τηλεφωνο οτι η adsl μου ειναι ενεργοποιημενη και που Καλαματα απλα μπηκα Σαββατο μεσημερι γιατι δεν ειχαν το μοντεμ την Παρασκευη το απογευμα. Να φανταστεις ο υπαλληλος που εκανα την αιτηση μου ειπε απο μια εβδομαδα και βαλε..... οκ. αλλα εγω ειμαι αραπης! οποιος καταλαβε καταλαβε
cattino Δεκέμβριος 8, 2004 Author #18 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 22:53] Aντε ρε Σηφη...Καλοριζικη!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και γω ακομη με pstn,αντε isdn...... Ετοιμαζω λιστα txt πολλα mb...... Ετοιμασου................................... μλκ. φερε αυριο το πρωι το iriver να σου το τιγκαρω!
Futuristic Δεκέμβριος 12, 2004 #19 Δεκέμβριος 12, 2004 Axxxx τι να πω εγώ που έκανα την αίτηση και μου λένε ΘΑ την δούνε από τις 20 και μετά που θα αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα (που δεν υπάρχει) στο περιστέρι....καμια συμβουλη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.