Jump to content

BFGTech GeForce 6800U OC with Water Block.ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!!!

DoctorM

Recommended Posts

Ενα τερας γεννηθηκε!!!Η πιο γρηγορη καρτα στον πλανητη!!Core Clock 470 MHz!!!!

Διαβαστε το review:http://www.hardocp.com/article.html?art=NjQx

Σε μια 1 εβδομαδα θα την εχω κοντα μου!

Αν εχει 20/30ε παραπανω της κανονικης αξιζει...αν ειναι αρκετα ακριβοτερη,πεταμενα χρηματα...και μια κανονικη ultra να παρεις 470mhz τα φτανεις σχεδον παντα με το νερο και διαλεγεις και καλυτερο waterblock(idle 43°C και full load 54°C δεν με ενθουσιαζει καθολου για watercooling...).

Kαι κατι ακομα:οι μνημες ειναι χωρις αερα πια και ισως να μην αντεχουν για πολυ ωρα στις overclocked ταχυτητες του τεστ(1.28GHz)...οποτε ισως ενα ανεμιστηρακι να ειναι αποραιτητο για να τις υπερσυνχρονησεις σε τετοια επιπεδα...

Καλοριζικη και καλοπαιχτη....δεν παυει να ειναι μια πολθ καλη καρτα.... :cool:

:)

Mην ξεχναμε το πιο σημαντικο οτι ειναι απο την μανα της τοσο χρονισμενη και εχει την μοναδικη εγγυηση που εχει μονο η ΒFG εφ'ορου ζωης!!ξερεις κανεις καμια αλλη να σου δινει τοσα???Απο πλευρας τιμης αν πω θα κλαψουν πολλες μανουλες:D χαχχαχχα!

Σημειωση: Η καρτα αυτη δεν πουλιετε πια απο την BFG τοσο χρονισμενη(τωρα εχει στα 425),εβγαλε ελαχιστα κοματια.

Συμφωνω οτι μπορεις και μια ultra να πιασεις αυτα τα χαρακτιριστικα με waterblock.αλλα πες μου ποιος σου εγγυαται οτι δεν θα παθει κατι η καρτα σου κατα την διαρκεια???υπολογισε καμια 80-100 ευρο για ενα καλο waterblock.Αρα μιλαμε καπου στα 750 ευρο για μια ultra και καμια εγγυηση να σου ζησει αρκετο καιρο σε τοσο μεγαλο χρονισμο.Αραγε αξιζει??;) Θα το παρει το ποταμι και θα πω ποσο την παιρνω:jump: (μην το χρουσουζεψω) 540 ευρο!!να'ναι καλα το $$$$

Διαφωνω οτι 43°C σε idle ειναι πολυ αντιθετως ειναι πολυ καλο.τσεκαρε την καρτα σου και δες ποσο καει. οι περισσοτερες καρτες ειδικα για την σειρα 6800 υltra που θελουν κατωτατο τροφοδοτικο 480 watt + 2x 4-pin connector ειναι εξαιρετικο.

με γεια η καρτα και καλοδουλευτη..........που βρηκες βρε 80-100 ευρω για μπλοκ?????στειλε σε κανεναν eleven μηνυμα για να βαλεις επανω οτι καλυτερο και χωρις τετοιο τρελο κοστος.........οι θερμοκρασιες δεν ειναι καλες λογω μεγαλης διαφορας ηρεμιας-φορτου.δειχνει μη καλη αποδοση της ψυξης στα ζορια οσο περνα ο χρονος......

Θα πω ενα μυστικο:whistling εχω τον τροπο μου και τις φερνω απο απεξω. Εχω φερει εως τωρα: AMD FX-51, Asus SK8V, Corsair Memory και ΒFG 6800 GT. Oλα σε απιστευτες καλες τιμες λογω διαφορα συνναλαγματος και φισικα αφορολογητα.

Αρχική απάντηση από DoctorM [Σήμερα, στις 22:33]

Συμφωνω οτι μπορεις και μια ultra να πιασεις αυτα τα χαρακτιριστικα με waterblock.αλλα πες μου ποιος σου εγγυαται οτι δεν θα παθει κατι η καρτα σου κατα την διαρκεια???υπολογισε καμια 80-100 ευρο για ενα καλο waterblock.Αρα μιλαμε καπου στα 750 ευρο για μια ultra και καμια εγγυηση να σου ζησει αρκετο καιρο σε τοσο μεγαλο χρονισμο.Αραγε αξιζει??;) Θα το παρει το ποταμι και θα πω ποσο την παιρνω:jump: (μην το χρουσουζεψω) 540 ευρο!!να'ναι καλα το $$$$

Διαφωνω οτι 43°C σε idle ειναι πολυ αντιθετως ειναι πολυ καλο.τσεκαρε την καρτα σου και δες ποσο καει. οι περισσοτερες καρτες ειδικα για την σειρα 6800 υltra που θελουν κατωτατο τροφοδοτικο 480 watt + 2x 4-pin connector ειναι εξαιρετικο.

GPU Waterblock εδω στην Ιταλια βρισκεις με 25/35ε πολυ καλης ποιοτητας...

Με το δικο μου για να καταλαβεις την διαφορα,αν και ειναι σε σειρα με τα w/b της cpu και του chipset,η χ800@633/603 με voltmod στην gpu 1.75v,εχει 33° idle kai 41° full load....Αν την βαλω σε default ταχuτητες και voltage τα 33° δεν τα κσεπερναει σε full load...σιγουρα οι 6800ουλτρα δινουν παραπανω θερμοκρασια απο τις χ800,αλλα δεν νομιζω τοση μεγαλη διαφορα να οφειλεται μονο και μονο στην καρτα και ας ειναι και στα 470 overclocked....

υπαρχει και η πιθανοτητα να ειναι και overvolted απο την μανα της και γι αuτο να παραγει αυτες τις θερμοκρασιες αλλα δεν νομιζω γιατι τοτε δεν θα φτανουν ουτε 550watt σε psu...

Και ενα τελευταιο...οσες πιθανοτητες εχει να τα φτυσει η bfg αλλες τοσες εχει και μια 6800ουλτρα με μονταρισμενο w/b(μην ξεχνας οτι η gpu ειναι η ιδια και στις 2 περιπτωσεις) ...απλα την bfg την στελνεις RMA οπως ειναι,ενω την 6800ουλτρα της ξαναβαζεις το κανονικο της ψυκτρακι πρωτα...:hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.