Jump to content

Ποιά 970 να διαλέξω?

AperfectCircle

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

παιδια οι small form factor που έχουν βγάλει οι gigabyte και asus υπολείπονται πολύ σε επιδόσεις; ρωτάω από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον...

παιδια οι small form factor που έχουν βγάλει οι gigabyte και asus υπολείπονται πολύ σε επιδόσεις; ρωτάω από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον...

λογικά δεν κάνουν το ίδιο o/c με τις "μεγάλες" και έχουν χαμηλότερο stock χρονισμό. Το core clock αλλάζει μόνο και οι θερμοκρασίες.

λογικα επειδη θα ειναι reference PCB θα εχουν μικροτερο o/c potential απο κατασκευης.

Σε 15 μερες που θα εχω στην κατοχη μου μια Zotac, θα σου πω τι ψαρια πιανει on air / water :)

edit: τωρα ειδα τα Post του ReaperX

αυτα ειναι! :D

Τα ζηταει ο οργανισμος σου μου φαινεται :hehe:

Κατσε ρε τεμπελόσκυλα ... εμείς δλδ δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος ; :hehe:

Χριστούγεννα θα κάνεις ή της πλάκας χριστούγεννα για να ξέρω??!!

Έλα μην με στεναχωρείς τώρα με το σαπάκι... πάρε εδώ να νιώσεις!

Και η συγκεκριμένη δίνει και ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!! :hehe:

Happy New Year zpaf!!!

Χριστούγεννα θα κάνεις ή της πλάκας χριστούγεννα για να ξέρω??!!

Έλα μην με στεναχωρείς τώρα με το σαπάκι... πάρε εδώ να νιώσεις!

Και η συγκεκριμένη δίνει και ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!! :hehe:

Happy New Year zpaf!!!

Καρτέρι της έχω κάνει εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/2x-4096MB-Sapphire-Radeon-R9-295X2-Hybrid-PCIe-3-0-x16--Retail-_958789.html αλλά πολύ λίγα τα κομμάτια.

Καρτέρι της έχω κάνει εδώ http://www.mindfactory.de/product_info.php/2x-4096MB-Sapphire-Radeon-R9-295X2-Hybrid-PCIe-3-0-x16--Retail-_958789.html αλλά πολύ λίγα τα κομμάτια.

Άμα τα είχα τα φράγκα την ρημάδα θα την αγόραζα... η λαλακία είναι οτι πρέπει να αλλάξω και PSU.. για αυτό θα πάρω μάλλον καμία 380Χ/390Χ.

Πάντως με τέτοια τιμή και με αυτές τις επιδόσεις πραγματικά τι ΑΛΛΟ να πάρει κανείς δλδ... τρελό deal η 295Χ2!

Χριστούγεννα οχι Μεγαλη Εβδομαδα :hug::gyro:

ρε παιδια για καποιον που δεν θελει να κανει overclock στη καρτα  , αξιζει να παρει μια reference (την πλαστικη)?

ο λογος οτι ειναι οι πιο οικονομικες..

Ωραιος αλλα ξεχασες να βαλεις τα μεταφορικα.

...

Ο πρωτος χρεωνει 30 ευρω μεταφορικα αρα 330 συνολο

και στον 2ο με paypal /visa πληρωμη και μεταφορικα ερχεται 365

Ωραιος αλλα ξεχασες να βαλεις τα μεταφορικα.

...

Ο πρωτος χρεωνει 30 ευρω μεταφορικα αρα 330 συνολο

και στον 2ο με paypal /visa πληρωμη και μεταφορικα ερχεται 365

πολλα τα μεταφορικα ρε γαμωτο. θα παρω απο ελλαδα τοτε, εκτος και αν βρω απο αγγελια εδω η σε διπλανο φορουμ..

πολλα τα μεταφορικα ρε γαμωτο. θα παρω απο ελλαδα τοτε, εκτος και αν βρω απο αγγελια εδω η σε διπλανο φορουμ..

Οντως, θα μπορουσανε να εχουνε επιλογη για standard παραδση (7-8 εργασιμες μερες) με τα μισα μεταφορικα. οπως εχει το amazon.co.uk

αν θυμάμαι καλά το hardwareversand  έχει μεταφορικά γύρω στα 12€ για τα περισσότερα προϊόντα. Συνήθως οι τιμές του είναι λίγο πιο ακριβές από αυτό που δείχνετε. Η συγκεκριμένη κάρτα που κοιτάτε είναι στα 325€ μαζί με μεταφορικά αλλά αν είδα καλά δεν είναι διαθέσιμη αμέσως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.