stevedri Δεκέμβριος 6, 2014 #301 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Και πάλι μικρές οι διάφορες στην τιμή. Θα κοιταξω πρώτα για καμία αγγελία τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 8, 2014 #302 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) Μια χαρα.Δεν νομιζω να παει αλλο χωρις ρευμα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2014 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 9, 2014 #303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Βαρεσες ταβανι στο tdp. Ποσο εχει αυτη στο 110%? ...λογικά χαμηλό. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 9, 2014 #304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Βαρεσες ταβανι στο tdp. Ποσο εχει αυτη στο 110%? Yeap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 10, 2014 #305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 (edited) Τελικα οι μνημες ανεβαιναν λιγο ακομη. Τωρα επιασα ταβανι... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2014 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 10, 2014 #306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Με το coil whine τελικα που εμφανιζοταν στις gigabyte τι παιζει τελικα; οντως μετα απο καποιο διαστημα χρησης μειωνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 10, 2014 #307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 της δικιάς μου ειναι ανεπαίσθητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2014 #308 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Με το coil whine τελικα που εμφανιζοταν στις gigabyte τι παιζει τελικα; οντως μετα απο καποιο διαστημα χρησης μειωνεται;Ναι μειώνετε, και για άλλες 970 ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 11, 2014 #309 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Ωραια.. παραγγειλα μια κι εγω πριν λιγο! Ισως αυριο την εχω. Ειμαι λιγο αγχωμενος με το θεμα του coil whine.. ευχομαι να μην αντιμετωπισω τπτ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 12, 2014 #310 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Ποιο προγραμα να χρησιμοποιησω για να μου δειχνει τα frames και αλλα στοιχεια στην οθονη οταν παιζω;; Gigabyte 970 G1 εχω. Κατεβασα το MSI Afterburner, δουλευει με την καρτα μου; Αν ναι, πως το ρυθμιζω; Δεν το εχω δουλεψει ποτε παλι το MSI Afterburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 16, 2014 #311 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 και ναι... δέχομαι συγχαρητήρια... μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το led της G1,ή να το κάνεις να παίζει με διαφορετικά modes.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 16, 2014 #312 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Καπου το χα δει στο ιντερνετ κι εγω.. μεσα απο το geforce experience δε γινεται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2014 #313 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Καπου το χα δει στο ιντερνετ κι εγω.. μεσα απο το geforce experience δε γινεται;;Ναι μέσα στο geforce experience είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Δεκέμβριος 16, 2014 #314 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 και ναι... δέχομαι συγχαρητήρια... μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το led της G1,ή να το κάνεις να παίζει με διαφορετικά modes.... Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες αν γίνεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Δεκέμβριος 16, 2014 #315 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Οπα τώρα είδα το από πάνω χρειάζομαι γυαλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Δεκέμβριος 16, 2014 #316 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 Δεν έχω δοκιμάσει την 970 αλλά 780ti που έχουν πέσει στα χέρια μου MSI FrozR, Gigabyte Windforce, Asus DCII θα διάλεγα την MSI με κλειστά τα μάτια over and over.Η Windforce βγάζει θέμα με τα fan που γυρνάνε περισσότερο απ'ότι πρέπει πολλές φορές με αποτέλεσμα σαφώς αυξημένο θόρυβο και η Asus απλά δεν ήταν όσο καλή ήταν η MSI και το service της δεν με ενθουσιάζει.Just my 2 cents, και δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στην 970, απλά η προϊστορία για μένα παίζει ρόλο για την επόμενη αγορά. (πχ. Μακάρι να μπορούσα να έχω το πρώτο και το τελευταίο πράγμα στον υπολογιστή μου Corsair. Άπειρο respect για τη ποιότητα και το after sales της) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Δεκέμβριος 16, 2014 #317 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 @AstriΜου κάνει εντύπωση αυτό που λες, διότι στις 770GTX που έχω το συγκεκριμένο σύστημα εκτός από εντελώς αθόρυβο είναι και πάρα πολύ αποδοτικό.Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος σε 970GTX? Μήπως ήταν κακό το airflow στο κουτί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 17, 2014 #318 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Εγω παντως στην 970 G1 σπανια το ακουω το windforce. Και λεω το ακουω γτ απλα το ακουω, ποτε δεν εχει κανει τρομερο θορυβο. Ακομα και χτες που την κλοκαρα και εβαλα το unigine heaven η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 56 βαθμους και τα fan ισα που ακουγονταν (και αυτο οταν εσβησα τελειως τα ηχεια) Και σε 770 φιλου δουλευει πολυ καλα. Ησυχη λαι λιγο πιο δροσερη απο την evga 770 acx που ειχα εγω..Προσωπικα τα του θορυβου μου ειναι αδιαφορα. Αφου παντα οταν παιζω κατι παιζω με ακουστικα η απο ηχεια και δεν ακουγεται τπτ ετσι κι αλλιως. Ακομα και οταν δεν παιζω κι κανω κατι αλλο εχω τη μουσικη οποτε παλι δεν ακουω τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Δεκέμβριος 17, 2014 #319 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Αυτό ακριβώς έχω διαπιστώσει, ότι είναι εξαιρετικό το σύστημα ψύξης της Gigabyte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Δεκέμβριος 18, 2014 #320 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 @AstriΜου κάνει εντύπωση αυτό που λες, διότι στις 770GTX που έχω το συγκεκριμένο σύστημα εκτός από εντελώς αθόρυβο είναι και πάρα πολύ αποδοτικό.Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος σε 970GTX? Μήπως ήταν κακό το airflow στο κουτί ? Εγώ παιδιά μίλησα για 780Ti συγκεκριμένα. Όχι.. η ψύξη του κουτιού ήταν εξαιρετική και το πρόβλημα ήταν καθαρά της Gigabyte. Αν το ψάξετε στο internet θα δείτε ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα. Εξ'υπακούεται ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε όλες τις Windforce αλλά από τη στιγμή που είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου έχει εμφανιστεί και το έχει κάνει και cross-check με άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί ίδια αυτό το κάνει δυστυχώς known-issue με τις windforce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts