Jump to content

Ποιά 970 να διαλέξω?

Recommended Posts

Ποιο προγραμα να χρησιμοποιησω για να μου δειχνει τα frames και αλλα στοιχεια στην οθονη οταν παιζω;; Gigabyte 970 G1 εχω. 

Κατεβασα το MSI Afterburner, δουλευει με την καρτα μου; Αν ναι, πως το ρυθμιζω; Δεν το εχω δουλεψει ποτε παλι το MSI Afterburner

και ναι... δέχομαι συγχαρητήρια... μόλις ανακάλυψα ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το led της G1,ή να το κάνεις να παίζει με διαφορετικά modes....

Μπορείς να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες αν γίνεται ;

Δεν έχω δοκιμάσει την 970 αλλά 780ti που έχουν πέσει στα χέρια μου MSI FrozR, Gigabyte Windforce, Asus DCII θα διάλεγα την MSI με κλειστά τα μάτια over and over.

Η Windforce βγάζει θέμα με τα fan που γυρνάνε περισσότερο απ'ότι πρέπει πολλές φορές με αποτέλεσμα σαφώς αυξημένο θόρυβο και η Asus απλά δεν ήταν όσο καλή ήταν η MSI και το service της δεν με ενθουσιάζει.

Just my 2 cents, και δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στην 970, απλά η προϊστορία για μένα παίζει ρόλο για την επόμενη αγορά.

(πχ. Μακάρι να μπορούσα να έχω το πρώτο και το τελευταίο πράγμα στον υπολογιστή μου Corsair. Άπειρο respect για τη ποιότητα και το after sales της)

• Like 1

@Astri

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, διότι στις 770GTX που έχω το συγκεκριμένο σύστημα εκτός από εντελώς αθόρυβο είναι και πάρα πολύ αποδοτικό.

Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος σε 970GTX? Μήπως ήταν κακό το airflow στο κουτί ?

Εγω παντως στην 970 G1 σπανια το ακουω το windforce. Και λεω το ακουω γτ απλα το ακουω, ποτε δεν εχει κανει τρομερο θορυβο. Ακομα και χτες που την κλοκαρα και εβαλα το unigine heaven η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 56 βαθμους και τα fan ισα που ακουγονταν (και αυτο οταν εσβησα τελειως τα ηχεια)

Και σε 770 φιλου δουλευει πολυ καλα. Ησυχη λαι λιγο πιο δροσερη απο την evga 770 acx που ειχα εγω..

Προσωπικα τα του θορυβου μου ειναι αδιαφορα. Αφου παντα οταν παιζω κατι παιζω με ακουστικα η απο ηχεια και δεν ακουγεται τπτ ετσι κι αλλιως. Ακομα και οταν δεν παιζω κι κανω κατι αλλο εχω τη μουσικη οποτε παλι δεν ακουω τπτ.

@Astri

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, διότι στις 770GTX που έχω το συγκεκριμένο σύστημα εκτός από εντελώς αθόρυβο είναι και πάρα πολύ αποδοτικό.

Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος σε 970GTX? Μήπως ήταν κακό το airflow στο κουτί ?

Εγώ παιδιά μίλησα για 780Ti συγκεκριμένα. Όχι.. η ψύξη του κουτιού ήταν εξαιρετική και το πρόβλημα ήταν καθαρά της Gigabyte. Αν το ψάξετε στο internet θα δείτε ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα. Εξ'υπακούεται  ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε όλες τις Windforce αλλά από τη στιγμή που είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου έχει εμφανιστεί και το έχει κάνει και cross-check με άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί ίδια αυτό το κάνει δυστυχώς known-issue με τις windforce.