Jump to content

Ποιά 970 να διαλέξω?

AperfectCircle

Recommended Posts

Το θεμα ειναι για MSI και G1 να βγει αλλο bios ωστε και tdp να ανεβουμε αλλα και ταση στον πυρηνα να ανεβασουμε.

Στα 1545mhz/ 8.400 μου βαρεσε tdp limit 220 watt tdp....

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Γεια σας!

Κι εγω ενδιαφερομαι για την Gigabyte GTX970 G1. Το θεμα μου ειναι πως ειναι λιγο τσιμπημενη. Μηπως καποιος απο εσας την εχει εντοπισει σε καλη τιμη; Εχω ηδη ψαξει σε Skroutz και BestPrice. Αν καποιος την εχει βρει φθηνοτερα καπου αλλου ας ενημερωσει.

Ευχαριστω!

Γεια σας!

Κι εγω ενδιαφερομαι για την Gigabyte GTX970 G1. Το θεμα μου ειναι πως ειναι λιγο τσιμπημενη. Μηπως καποιος απο εσας την εχει εντοπισει σε καλη τιμη; Εχω ηδη ψαξει σε Skroutz και BestPrice. Αν καποιος την εχει βρει φθηνοτερα καπου αλλου ας ενημερωσει.

Ευχαριστω!

380 τωρα στο Σκρουτζ μολις.και την OC 355!!!!!

Υπάρχει κανείς που ξέρει (ή που έχει πρόσβαση σε καλιμπραριστήρι και θέλει να μάθει) ποιο είναι το bit depth του LUT της 970 μέσω DVI? Λέω να επιστρέψω σε NVIDIA, αλλά αν ακόμη έχουν 8-bit VideoLUT, θα περιμένω την απάντηση της AMD...

Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην υποστήριξη εξόδου 10 bit per channel (deep color).

Λοιπόν, είχα μια απάντηση από τον Tech Support Manager της EVGA στη Γερμανία. Ας ελπίσουμε ότι κατάλαβε σωστά την ερώτηση, γιατί τα λακωνικά αγγλικά του δε με πείθουν...

Hello,

the GTX 970 do also work with 10 BIT LUT

Regards,

Παιδια σκεφτομαι και εγω για την 970 και συγκεκριμένα για την gigabyte g1 gaming ή την gigabyte OC.

Ως διάφορα βλεπω λιγο καλύτερους χρονισμός στην gaming και υποστήριξη Direct X12.στην OC λεει Direct X 11,2.

Γινεται να ειναι η μια 12 και η αλλη 11,2 ; Αφου ειναι ίδιες....

Για μένα, η διαφορά δεν θα άξιζε τα 70 ευρώ. Για την ακρίβεια, καμία GTX970 που πωλείται πάνω από 350 ευρώ δεν θεωρώ καλή αγορά αυτή τη στιγμή. Πόσο μάλλον όταν η R9 290X έχει πέσει στα 315. Αλλά καθένας έχει τις προτεραιότητές του και κάθε τι έχει διαφορετική αξία...

Για μένα, η διαφορά δεν θα άξιζε τα 70 ευρώ. Για την ακρίβεια, καμία GTX970 που πωλείται πάνω από 350 ευρώ δεν θεωρώ καλή αγορά αυτή τη στιγμή. Πόσο μάλλον όταν η R9 290X έχει πέσει στα 315. Αλλά καθένας έχει τις προτεραιότητές του και κάθε τι έχει διαφορετική αξία...

Διόρθωση στα 256!!!!!

Πολυ καλη προσφορά μπραβο

Περιμενα να παρω την GTX 960 που θα εβγαινε, αλλα λογω της αναβολης, μιας και παιζω με τα ενσωματωμενα γραφικα του επεξεργαστη, υποχρεωτικα παω στην πιο ακριβη 970.

Για καποιο λογω φετος με εψησε η gigabyte, οποτε θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτη και αυτη, για καποιον ο οποιος δεν σκοπευει να την πειραξει.

*ΥΓ. Η ταχυτητα με την οποια αλλαζουν οι τιμες ειναι ασυλληπτη.

Περιμενα να παρω την GTX 960 που θα εβγαινε, αλλα λογω της αναβολης, μιας και παιζω με τα ενσωματωμενα γραφικα του επεξεργαστη, υποχρεωτικα παω στην πιο ακριβη 970.

Για καποιο λογω φετος με εψησε η gigabyte, οποτε θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτη και αυτη, για καποιον ο οποιος δεν σκοπευει να την πειραξει.

*ΥΓ. Η ταχυτητα με την οποια αλλαζουν οι τιμες ειναι ασυλληπτη.

Δεν είναι μόνο το backplate

Είναι και 76 ολόκληρα MHZ παραπάνω μπλοκαρισμένη εργοστασιακά.Για κάποιον που δεν θα την πειράξει,δεν το λες καθόλου λίγο.

ε δεν το λες και πολυ το 5.5% παραπανω κλοκ XD

Για 5% παραπάνω πας σε άλλη πιο μεγάλη κάρτα.....και αυτή που το έχει εργοστασιακά.Δεν το λες απλώς πολύ.Το λες πάρα πολύ.

Άλλο το 5% πάνω σε χρονισμό, άλλο το 5% πάνω σε απόδοση. Δεν νομίζω να λειτουργούν αναλογικά. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.