Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2014 παίδες υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα που να τσεκάρει τα bad sectors του σκληρού μου δίσκου ???? νομίζω ότι το hd tach το κάνει αυτό . γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Tο πρόγραμμα της κατασκευάστριας του δίσκου Ποιο δίσκο έχεις; Επίσης απο τη μια λες επιδόσεις και απο την άλλη Bad sectors. Θες να δεις αν είναι χαλασμένος ή θες να δεις αν "τρέχει" καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Western digital Red 3tb .θέλω να δώ εάν έχει bad sectors.στην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 κατέβασε το trial του HD sentinel απο εδώHard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoringκαι θα σου πειΑν πάλι θες εντελώς free πρόγραμμα και να μη μπλέξεις με trial τότε πας στη WD και κατεβάζεις το διαγνωστικό του δίσκου Data Lifeguard Diagnostic for Windows.Στο extended test (θα πάρει ώρες ίσως) θα σου πει αν έχεις bad sectorsστην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ .καινούριος ήταν ο δίσκος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Οκτώβριος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 στην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ .Μήπως έχεις τον ιο;Crypto-Wall: Ο νέος «ιός» που κλειδώνει τους σκληρούς δίσκους — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 και που ακριβώς πάω για το σκανάρισμα του σκληρού?[MENTION=19470]PaNick[/MENTION] δεν θα κλείδωναν και οι άλλοι δίσκοι ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 και που ακριβώς πάω για το σκανάρισμα του σκληρού?Για ποιο από τα 2 προγράμματα που σου πρότεινε η Karmen ρωτάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 haRD DISK SENTINELη προ έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 11, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Επιλέγεις από τη στήλη αριστερά το δίσκο και πάς στο μενού Disk και επιλέγεις Surface Test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Γιώργο μη ποστάρεις συνεχόμενα. Ήδη σου συγχώνευσα 6 μηνύματα.κάνε edit και συμπλήρωνε ότι θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 για την προστασία εγγραφής έχεις κάποια ιδέα ?το write destructive test διαγράφει τα δεδομένα μου από τον δίσκο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 δε μου απάντησες για να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 ναι ο δίσκος ήταν καινούργιος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 11, 2014 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 το write destructive test διαγράφει τα δεδομένα μου από τον δίσκο ?Ναι, τα διαγράφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 έκανα και έναν έλεγχο με το εργαλείο των Windows και μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα των αρχείων. αυτό είναι κακό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 11, 2014 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Γιατί δε δοκιμάζεις αυτά που σου λέμε και κάθε λίγο βάζεις στην κουβέντα ό,τι καινούριο σου έρχεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 το δοκίμασα το surface test και μου ζήτησε εγγραφή για να προχωρήσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 11, 2014 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 ναι ο δίσκος ήταν καινούργιος .Έκανα ένα πέρασμα απο το forum της WD. εχουν αναφέρει και άλλοι παρόμοιο θέμα και συνιστούν να κάνεις ένα extended test με το lifeguard. Αν δεν δείξει κάτι είσαι οκ αλλιώς πας για αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 11, 2014 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Δεν υπάρχει μόνο το destructive write test. Γιατί δε δοκίμασες το Read Test?Ή ακόμη και το refresh test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 11, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 το read test έβαλα το non destructive , την πρώτη επιλογήτο πρόβλημα με το σύστημα των αρχείων είναι κακό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.