Jump to content

πρόγραμμα μέτρησης επίδοσης

Γεώργιος

Recommended Posts

Tο πρόγραμμα της κατασκευάστριας του δίσκου ;)

Ποιο δίσκο έχεις;

Επίσης απο τη μια λες επιδόσεις και απο την άλλη Bad sectors. Θες να δεις αν είναι χαλασμένος ή θες να δεις αν "τρέχει" καλά;

Western digital Red 3tb .θέλω να δώ εάν έχει bad sectors.

στην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ .

κατέβασε το trial του HD sentinel απο εδώ

Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring

και θα σου πει

Αν πάλι θες εντελώς free πρόγραμμα και να μη μπλέξεις με trial τότε πας στη WD και κατεβάζεις το διαγνωστικό του δίσκου Data Lifeguard Diagnostic for Windows.

Στο extended test (θα πάρει ώρες ίσως) θα σου πει αν έχεις bad sectors

στην αρχή μου έβγαζε ότι ο δίσκος ήταν write protected ,είχε προστασία εγγραφής. ξέρεις τι μπορεί να το δημιούργησε αυτό? έρχονται κάποιοι τύχαία κλειδωμένοι από το εργοστάσιο?? με τη δεύτερη αφού του έκανα φορμάτ έφτιαξε .την πρώτη φορά δεν με άφησε να του κάνω φορμάτ .

καινούριος ήταν ο δίσκος;

Μήπως έχεις τον ιο;

Crypto-Wall: Ο νέος «ιός» που κλειδώνει τους σκληρούς δίσκους — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

και που ακριβώς πάω για το σκανάρισμα του σκληρού?

Για ποιο από τα 2 προγράμματα που σου πρότεινε η Karmen ρωτάς;

Επιλέγεις από τη στήλη αριστερά το δίσκο και πάς στο μενού Disk και επιλέγεις Surface Test.

Γιώργο μη ποστάρεις συνεχόμενα. Ήδη σου συγχώνευσα 6 μηνύματα.

κάνε edit και συμπλήρωνε ότι θέλεις

το write destructive test διαγράφει τα δεδομένα μου από τον δίσκο ?

Ναι, τα διαγράφει.

έκανα και έναν έλεγχο με το εργαλείο των Windows και μου έβγαλε ότι υπάρχει πρόβλημα με το σύστημα των αρχείων. αυτό είναι κακό???

Γιατί δε δοκιμάζεις αυτά που σου λέμε και κάθε λίγο βάζεις στην κουβέντα ό,τι καινούριο σου έρχεται;

ναι ο δίσκος ήταν καινούργιος .

Έκανα ένα πέρασμα απο το forum της WD. εχουν αναφέρει και άλλοι παρόμοιο θέμα και συνιστούν να κάνεις ένα extended test με το lifeguard. Αν δεν δείξει κάτι είσαι οκ αλλιώς πας για αλλαγή.

Δεν υπάρχει μόνο το destructive write test. Γιατί δε δοκίμασες το Read Test?

Ή ακόμη και το refresh test?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.