Gabriel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Τι λένε αυτές ρε παιδιά?Έχω ακούσει καλά λόγια.Την είδα και στο Πλαίσιο και μου φαίνεται πολύ καλή.Από κόστος βέβαια αρκετά τσιμπημένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αυτο που λεω και εγω...σαν ακριβη δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 αν δεν σε ενοχλούν οι αντανακλάσεις, καλές είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ως κατοχος της SONY HS74 Black πρεπει να πω οτι ειμαι τουλαχιστον ευχαριστημενος. Εχω δει βεβαια λιγες TFT απο κοντα και δεν ειμαι σε θεση να συγκρινω φωτινοτητα , ευκρινεια κτλ κτλ. Αυτο που σιγουρα ξεχωριζει ειναι η αισθητικη της οθονης!! Πραγματικα στολιδι για οποιοδηποτε PC. Επειδη ημουν κατοχος CRT, η 17αρα TFT με schokαρε κανονικα!!! Εμεινα ! Καμια σχεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Aπό γωνία που τη παρατήρησα,τα είδωλα δε χανουν καθόλου τα αληθινά τους χρώματα και δε φαίνονται σκιές.Δε ξέρω,μου φαίνεται πολύ ανώτερη από τις άλλες...Τι λέτε αυτή ή την 1715S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 να σου πω τα μειον που εχω δει εγω , ( εκτος απο την τιμη που ειναι κατα λιγο τσιμπιμενη για την κατηγορια ) - εγγυηση για pixel ( νομιζω στα 5 την αλλαζεις ) - 16ms αποκριση ( πλεον τα 12 ειναι προσιτα ) Βεβαια το οτι ειναι SONY για μενα μετραει πολυ. Παντα εκτιμουσα πολυ τις οθονες της SONY. Για μενα ειναι ποιοτικη και ανθεκτικη η καθε οθονη της. Η συγκεκριμενη ειναι και κουκλα Αλλα οπως και να εχει δεν παιρνεις 17αρα TFT καθε χρονο!! Ψαξ'το καλα πριν αποφασισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αυτό που πες με τη Sony το έχω διαπιστώσει και εγώ όντας κάτοχος της πολύ καλής CRT Sony G220...Δε ξέρω,το σκέφτομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Kαλυτερα πηγαινε για την 19αρα ειναι 12ms , η 17αρα ειναι πιο παλιο μοντελο με 16ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Τη 1915 λές ε?Και αυτή είναι σε φοβερή τιμή όντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Την sony 19 x-black εννοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Χρόνος Απόκρισης : 25ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 8, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Το site δεν είναι και τόσο καλά ενημερωμένο διότι η x-brite 19" όντως είναι 12ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Δεκέμβριος 8, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 http://news.sel.sony.com/pressrelease/4850Για του λόγου το αληθές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 8, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Το κακό με αυτές είναι οι αντανακλάσεις. Αμα έχεις φώς από πίσω είναι μαρτύριο. Αλλα 19' και 12ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Δεκέμβριος 8, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Φοβερό μαύρο το καλύτερο που έχω δεί σε ΤΦΤ οθόνες (για τις SONY μειλάω)και επειδή πρόσφατα πήρα ΤΦΤ (LG 1730s).... σε SONY ήθελα να παώ και εγώαλλά πολύ ακριβές και δεν δέινουν την εγγύηση της LGκαι επειδή συνάδελφος έχει το λαπτοπ της ΣΟΝΥ με τήν εν-λόγω οθόνη (αξίας 2600 ευρο)...έχει και σουβενιρ 2 καμμένα πιχελ στο κέντρο της οθόνης και φυσικά δεν του το αλλάζουν...θα μου πείτε λαπτοπ είναι .....το ίδιο ισχύει και στις stand alone οθόνες όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Η sony γενιά έχει πολύ κακή πολιτική με τους πελ'ατες της τα τελευταία 3-4 χρόνιαμ δυστοιχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.