papajim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2014 Θέλω να να βρω ένα φτηνό wireless router N, που να υποστηρίζει dd-wrt (ή και openwrt).Θα χρησιμοποιηθεί για να στηθεί μόνιμα VPN*, ώστε το traffic κάποιων ασύρματων συσκευών να περνάει από εκεί.Οι συσκευές δε θα είναι πολλές 2-3 max.Σκέφτομαι για ποσό 20-30 ευρώ και μέχρι τώρα έχω δει αυτά τα 2.TP-LINK TL-WR841N | Skroutz.grLinkSys E1200 | Skroutz.grΑν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο σταθερά είναι τα dd-wrt/openwrt, αν ξέρει κάποιος.Ευχαριστώ !!!*Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα draytek vigor 2710n σαν modem/router, αλλά ενώ μπορώ να στήσω VPN δε μπορώ να έχω 2 ταυτόχρονα streams.Είτε όλη η κίνηση του δικτύου θα περνά από το VPN είτε όχι. (εκτός αν κάνω κάτι λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Οκτώβριος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 μπορεί να είναι εκτός budget αλλά δεν κοιτάς και κανα mikrotik.demo.παλιότερα είχα ένα tplink 1043 και ήταν rock stable. οκ το χέρι μου στην φωτά δεν το βάζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 14, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Έχω το wdr4300 και είναι πολύ σταθερό. Πρόσφατα το αναβάθμισα στην 14.07 έκδοση του openwrt και πάει καλά. Είναι εκτός του χρηματικού ποσού που θέλεις, αλλά γενικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτό ή κάτι switch, ap tp-link που έχω χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 ΚαλησπεραΑΝ ανεβεις λιγο μια πολυ καλη και τιμια επιλογη ειναι αυτη εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 ΚαλησπεραΑΝ ανεβεις λιγο μια πολυ καλη και τιμια επιλογη ειναι αυτη εδω.Αυτό το έχω στο υπόγειο, για wifi. Το έχω σκεφτεί να το κάνω τράμπα με το νέο.Αποφάσισα να πάρω αυτό τελικά και αν δεν είναι αξιόπιστο, θα το αλλάξω με του υπογείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Άλλαξε τα, είναι καλύτερο το 1043. Βαλε ομως και στα 2 ddwrt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Εγώ το έχω το 1043, το wifi του είναι πολύ δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 14, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Το έχω και εγώ το 1043 αλλά δε τρελάθηκα με την ταχύτητά του με το openwrt. Μέσα στα μενού σέρνετε λίγο και μερικές φορές θέλει 2 3 ανανεώσεις για να ανοίξει. Επίσης αν το κάνεις bridge και κάνει το POE το 1043 θέλει κανα 10λεπτο για να κάνει connect.Του πέρασα openwrt 2 φορές. Με το stock δουλεύει πολύ καλύτερα.Τελευταία βέβαια μπουκώνει με το utorrent. Έβαλα vuze αλλά μετά το 3μηνο άρχισε και μπουκώνει και με αυτό ότι και ρύθμιση αν του έκανα.Δε σε αποτρέπω απο την αγορά του απλά αναφέρω την δικιά μου εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.