Apotheosis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε διάλεξαν αυτό το thread.Ξέρει μήπως κάποιο μαγαζί που να έχει φοιτητικές προσφορες για deaktop η hardware γενικά ?Ρωταω γιατί το pc μου τα χει παίξει , αλλά λεφτα δεν υπαρχουν !
Justhavocman Οκτώβριος 9, 2014 #2 Οκτώβριος 9, 2014 Το Digital Master αφαιρεί ένα μικρό ποσοστό ως έκπτωση αν είσαι φοιτητής , τώρα πως το αποδεικνύεις αυτό δεν ξέρω ακριβώς , αν πας στο site τους όμως είμαι σίγουρος το εξηγούν.
BasiliCeLew Οκτώβριος 9, 2014 #4 Οκτώβριος 9, 2014 Αριθμός φοιτητικής ταυτότητας, εφόσον έχει πάρει άδεια από το κράτος για τέτοιες προσφορές και αρκεί. Αλλιώς φωτο της ταυτότητας ή την σκανάρεις.Μόνο αυτοί οι δύο τρόποι υπάρχουν.
kpetros Οκτώβριος 9, 2014 #5 Οκτώβριος 9, 2014 το λεει ξεκαθαρα ρε παιδια .... με την επιδειξη του φοιτητικου πασου βεβαια τωρα για ενα 3% φτηνοτερα.....δεν νομιζω να αξιζει καν ο κοπος , ενδεχομενος απο skroutz να υπαρχουν πολυ καλυτερες τιμες
BasiliCeLew Οκτώβριος 10, 2014 #6 Οκτώβριος 10, 2014 Εγώ απλά ανάφερα με ποιους τρόπους δουλεύει η ταυτοποίηση ότι είναι φοιτητής, όχι τι ακολουθεί το μαγαζί. Ούτε το κοίταξα. so :snap:
Apotheosis Οκτώβριος 10, 2014 Author #7 Οκτώβριος 10, 2014 Δεν αξίζει για 3% να ασχοληθω ... Αι να δω πως θα μαζεψω τα χρήματα που χρειαζεται τώρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.