Apotheosis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε διάλεξαν αυτό το thread.Ξέρει μήπως κάποιο μαγαζί που να έχει φοιτητικές προσφορες για deaktop η hardware γενικά ?Ρωταω γιατί το pc μου τα χει παίξει , αλλά λεφτα δεν υπαρχουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Οκτώβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Το Digital Master αφαιρεί ένα μικρό ποσοστό ως έκπτωση αν είσαι φοιτητής , τώρα πως το αποδεικνύεις αυτό δεν ξέρω ακριβώς , αν πας στο site τους όμως είμαι σίγουρος το εξηγούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apotheosis Οκτώβριος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Θα το τσεκαρω Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Αριθμός φοιτητικής ταυτότητας, εφόσον έχει πάρει άδεια από το κράτος για τέτοιες προσφορές και αρκεί. Αλλιώς φωτο της ταυτότητας ή την σκανάρεις.Μόνο αυτοί οι δύο τρόποι υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 το λεει ξεκαθαρα ρε παιδια .... με την επιδειξη του φοιτητικου πασου βεβαια τωρα για ενα 3% φτηνοτερα.....δεν νομιζω να αξιζει καν ο κοπος , ενδεχομενος απο skroutz να υπαρχουν πολυ καλυτερες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Οκτώβριος 10, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Εγώ απλά ανάφερα με ποιους τρόπους δουλεύει η ταυτοποίηση ότι είναι φοιτητής, όχι τι ακολουθεί το μαγαζί. Ούτε το κοίταξα. so :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apotheosis Οκτώβριος 10, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Δεν αξίζει για 3% να ασχοληθω ... Αι να δω πως θα μαζεψω τα χρήματα που χρειαζεται τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.