vic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LIPhF0_S0pQ]#FM15 New Features Video [Out November 7th] - YouTube[/ame]Release Date: November 5thAddiction is just around the corner. [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Η beta υποτίθεται θα είναι διαθέσιμη από Παρασκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Οκτώβριος 21, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Παιδια ξερει κανενας αν υπαρχει καπου το documentary "An Alternative Reality" που μιλαει για το Football Manager ? Πολυ θα ηθελα να το δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
etien4 Οκτώβριος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 κάψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XronisR Οκτώβριος 21, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Για να δουμε το 15 αν φτιαξανε επιτελους την match engine η να συνεχισουμε το 12.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Τι είχε η περσινή match engine; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 22, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Τι είχε η περσινή match engine; Πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 22, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Πολλά γκολ από κόρνερ είχα εγώ αλλά δεν ξέρω αν φταίνε οι παίκτες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Οκτώβριος 22, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Πολλά γκολ από κόρνερ είχα εγώ αλλά δεν ξέρω αν φταίνε οι παίκτες μου. Μεγαλο bug αυτο Ειχε φτιαξει ενας Ιταλος απ οσο θυμαμαι απο τα φορουμ ενα tactic πανω σ αυτο το bug και μπορει να εβαζε την ΑΕΚ να παιξει με την Μπαρτσελονα πχ και να κερδιζε η ΑΕΚ 6-0 μ αυτο το συστημα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Δεκέμβριος 27, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2014 Τα συγχαρητήριά μου στην SI πάντως. Το FM 2015 προσομοιώνει απίστευτα το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού διαλέγουν παιχνίδια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts