Jump to content

3d gaming

artshadows

Recommended Posts

ενδιαφερομαι για 3d gaming που πιθανοτατα θα γινει θα γινει σε εναν απο τους τρεις πρωτους http://www.skroutz.g...920-x-1080.html

για καρτα ειμαι αναμεσα σε 660τι-70 η 7950-70 (150 μεταχειρο )για 3d ποια ειναι καλυτερη ;Διαβασα σε καποια παλαιοτερα ξενα ποστ -φορουμ οτι το 3d ειναι πιο καλο σε amd και οτι η nvidia συνεργαζεται με συγκεκριμενα μονιτορ και γυαλια που ειναι και ακριβα ενω η amd ειναι συμβατη με ολα ,αλλου διαβασα οτι το 3d nvidia ειναι καλυτερο ,(εμενα με νοιαζει λιγο περισσοτερο να ειναι φτηνα ).Ξερει κανεις τιποτα;

Eίναι αρκετά αδύνατες οι κάρτες που αναφέρεις γι αυτό που ζητάς. Με 2 σκάρτα κατοστάρικα 3d gaming δυστυχώς δε γίνεται. Αν θέλεις βέβαια να παίζεις και να ευχαριστιέσαι την εμπειρία, έτσι; Αν είναι να δεις απλά τι παίζει, ίσως γίνεται. Για τον προτζέκτορα έχω κάποιες αμφιβολίες. Αυτά που έγραψες για ati και nvidia χοντρικά ισχύουν.

ΔΗΛΑΔη 1080p που παιζει νερο με αυτες καρτες αμα το κάνεις 3d σέρνετε;

Καλά νερό δεν παίζεις ούτε χωρίς 3d αν μιλάμε για καινούρια απαιτητικά παιχνίδια με αυτές τις κάρτες. Μπακαλίστικα σκέψου ότι για τα ίδια settings και ανάλυση στο 3d χρειάζεσαι διπλάσιας ισχύος κάρτα.

αμαν αν ισχυει αυτο τοτε ουτε με 280 δεν καθαριζω

Τι 280; Radeon R9 280; Αυτή είναι χειρότερη από την 7970 που κοιτούσες. Αν λες ευρώ τώρα, με κανα 350αρι και την καινούρια GTX 970 θα κάνεις δουλειά πιστεύω αλλά πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα με το 3d.

Για να παιζεις 3d με τα γραφικα στα τερματα και να μην λαγκαρεις και να πηγαίνεις με 60 fps+ θες τουλάχιστον 780 σε sli αλλιως ξεχασε το 3d.Μιλαμε παντα για 1080p

Nικολα ετοιμασου από Χριστουγ. ερχονται τα ωραια! Σε θελω ετοιμοπόλεμο, στις επάλξεις!

Nικολα ετοιμασου από Χριστουγ. ερχονται τα ωραια! Σε θελω ετοιμοπόλεμο, στις επάλξεις!

Θα το σκεφτω και την καρδια μου θα ρωτησω:sarcastic: θα δούμε Ορέστη γιατι με βλεπω να ειμαι με κανα ps4 κατάντησε μ@λ@κια το gaming στο pc ....αν δουμε λογικες τιμες ισως κανω κίνηση για καρτα γραφικων.το υπολοιπο συστημα μενει ως εχει.Παντος η 980 δεν μου γεμιζει το ματι σε σχεση με την ti που εχω ελαχιστες η διαφορες ως προς τα frames.Συγνωμη για το offtopic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.