INFLAMESGOHAN Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Καλησπερα παιδια προσφατα αλλαξα παστα στο pc ενος φιλου μου και ανεμιστηρα...ειχε εναν στοκ τον AVC Z7UH40Q001 Copper Pipe AM2/AM3 Cooler και του εβαλα τον TURBOX CP-9220 ο λογος που το αλλαξα χωρις να ξερω αμα ειναι χειροτερο η καλυτερο απο αυτον που ειχε (ΑΝ και θα ηθελα να ξερω τι ρολο βαραει) ειναι γτ ηταν πραγματικα θορυβωδεις και ενοχλητικος... Στο πλαισιο μου ειπε ενας πωλητης οτι ειναι καλυτερος απο τον στοκ π ειχε....Αν θελετε να σας βαλω εικονες να δειτε τα air cooling fans πειτε μου, Επειδη δν ξερω απο amd τι θερμοκρασιες βαρανε σε idle σας εχω τραβηξει μια φωτο την ωρα που επαιζε gta4 και θελω να μου πειτε αν ειναι καλες σε full load ωστε να καταλαβω αν εβαλα σωστα σε ποσοτητα την παστα Επισης ειδα σε μια φαση 82 αλλα γινοτανε της τρελλης εκρηξης και τετοια πραματα...
cabdik Οκτώβριος 9, 2014 #2 Οκτώβριος 9, 2014 80β για στοκ, ειναι πολλοι..!!! αν θελει μια καλη ψυκτρα ωστε να μην εχει προβλημα με θερμοκρασιες ας παρει αυτη RAIJINTEK THEMIS - αλλα....., να κοιταξει πρωτα να χωραει στο κουτι...!!! παστα βαζουμε λιγη, μεγεθος κοκκου ρυζιου και απλωνουμε με μια καρτα. δεν χρειαζεται πολυ, γιατι μετα λειτουργει αντιθετα....!!!
INFLAMESGOHAN Οκτώβριος 9, 2014 Author #3 Οκτώβριος 9, 2014 παστα εβαλα λιγο σε μεγεθος φακης φαντασου στο κεντρο του cpu οι θερμοκρασιες εινια την ωρα που παιζει το παιχνιδι....σε idle ειναι απο 40-50 επισης 20 ευρω κανει και αυτη που πηρα στον φιλο μου οπως η προτινομενη αν κοιταξες τα spec των 2 ψυκτρων μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι πιο καλη ??
cabdik Οκτώβριος 9, 2014 #4 Οκτώβριος 9, 2014 παστα εβαλα λιγο σε μεγεθος φακης φαντασου στο κεντρο του cpu οι θερμοκρασιες εινια την ωρα που παιζει το παιχνιδι....σε idle ειναι απο 40-50 επισης 20 ευρω κανει και αυτη που πηρα στον φιλο μου οπως η προτινομενη αν κοιταξες τα spec των 2 ψυκτρων μπορεις να καταλαβεις ποια ειναι πιο καλη ??σωστος για την παστα. για την ψυκτρα ομως, διαβαζουμε και κανα τεστακι, προτου επιλεξουμε..!! http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cpu-cooler-review-database-89014.htmlκαι για την συγκεκριμενη που σου προτεινα..
INFLAMESGOHAN Οκτώβριος 9, 2014 Author #5 Οκτώβριος 9, 2014 πιστεψε με του ειπα να κοιταξω πρωτα αλλα βιαζοτανε και ειπε μιας και ειμαστε πλαισο ας τελειωνουμε....και μετα λιγα λεφτα που ειχε για bugdet αυτη μας προτινανε.........αλλα σου λεω και εγω πρωτα ηθελα να με συμβουλεψουνε οπως καλη ωρα εσυ.......τωρα με αυτα τα temps σε full load ειναι παρα πολλα ???
cabdik Οκτώβριος 9, 2014 #6 Οκτώβριος 9, 2014 Τα θεωρώ πολλά για στοκ.Όμως εξαρτάται και απο τον αερισμό του κουτιού...!
INFLAMESGOHAN Οκτώβριος 9, 2014 Author #7 Οκτώβριος 9, 2014 Οκ ευχαριστω πολλυ για τον χρονο σου φιλε μου
darkiller Οκτώβριος 9, 2014 #8 Οκτώβριος 9, 2014 amd 965 3,4@3,9mhz +higmateck gaiaScreenshot by Lightshot
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.