morius Δεκέμβριος 7, 2004 Author #21 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:01] ολες εχουν invertor.....του multirama χρησιμοποιουν 1 invertor οπου μπαινουν πανω κ οι δυο....κ ειναι αρκετα φωτεινες...παντως ειχα κ μια ακαsa uv cold cathode κ φωτιζε λιγοτερο απο αυτες του multirama.... Για τι λάμπες μιλάτε εγώ μιλάω για uv λάμπες!!!!!και τα invertor της Akasa διπλοί είναι!!!!!εγώ έχω μια ακασα μέσα και γίνετε κόλαση!!!!!απλά θέλω και άλλες...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 7, 2004 #22 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από morius Για τι λάμπες μιλάτε εγώ μιλάω για uv λάμπες!!!!!και τα invertor της Akasa διπλοί είναι!!!!!εγώ έχω μια ακασα μέσα και γίνετε κόλαση!!!!!απλά θέλω και άλλες... ολες οι cold cathode εχουν invertors.....ανεξαρτητως χρωματος....δεν ξερω αν οι ακασα εχουν διπλο...αλλα εννοω οτι του μουλτιραμα οι 2 λαμπες εχουν 1 ινβερτορ κ οχι 2 διαφορετικα...βεβαια, οπως ολα τα ινβερτορ ανεβαζουν τρελες θερμοκρασιες
chroma Δεκέμβριος 7, 2004 #23 Δεκέμβριος 7, 2004 Επειδή ρωτούσα σήμερα και έκαναν τους κινέζους, τις uv λάμπες από το multirama τις έχει πάρει κάποιος; Είναι οι διαφανείς με το μώβ ηλεκτρόδιο έτσι; Λένε τίποτα;
GoriLLakoS Δεκέμβριος 7, 2004 #24 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Επειδή ρωτούσα σήμερα και έκαναν τους κινέζους, τις uv λάμπες από το multirama τις έχει πάρει κάποιος; Είναι οι διαφανείς με το μώβ ηλεκτρόδιο έτσι; Λένε τίποτα; Ναι αυτες ειναι..οι διαφανεις με το μωβ ηλεκτροδιο.!Εγω τις εχω κ φωτιζουν περισσοτερο απο μια akasa uv που ειχα...!
georgeadams Δεκέμβριος 8, 2004 #25 Δεκέμβριος 8, 2004 Έχω πάρει κι εγώ 2 σετ λάμπες από το Multirama, ένα μπλε και ένα UV. Δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι "μούφες".
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2004 #26 Δεκέμβριος 8, 2004 Πως αποκαλείς ΜΟΥΦΕΣ προ'ι'όντα τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει?Λόγο εντυποσιασμού δεν μπορείς να λές ότι ένα κατάστημα έχει μούφες προ'ι'όντα.Φιλικά
yanni Δεκέμβριος 8, 2004 #28 Δεκέμβριος 8, 2004 Μήπως κάποιος admin θα έπρεπε να αλλάξει τον τίτλο π.χ. να τον κάνει «Τι λένε οι φτηνές λάμπες του Multirama?» διότι καλό ή κακό αυτό το κατάστημα δέχεται αδικαιολόγητη δυσφήμιση.
DMylonas Δεκέμβριος 8, 2004 #32 Δεκέμβριος 8, 2004 Πάντος εγώ έχω πάρει 2 setάκια (κόκκινο και UV) και είμαι super ευχαριστημένος
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 #33 Δεκέμβριος 22, 2004 πήρα ένα σετάκι uv λαμπες και βγήκαν off...πήγα στο κατάστημα με την απόδειξη τις δοκίμασαν και αμέσως μου τις άλλαξαν.Οι καινούργιες μια χαρά!! οπότε θετική αξιολόγηση
fanisk Δεκέμβριος 23, 2004 #35 Δεκέμβριος 23, 2004 Θετικη και απο εμενα! Εχω εδω και καιρο ενα σετακι των 2 uv κ ειναι αψογες!!!!!
naz Δεκέμβριος 23, 2004 #36 Δεκέμβριος 23, 2004 λολ αυτο με τα παπουτσια εγραψε....για πατε να δειτε μηπως ειναι μουφες...!!! λολ τι τις θελετε τις λαμπες ρε....?? βαλτε ενα κερι μεσα να γουσταρετε
kagelar34 Δεκέμβριος 23, 2004 #37 Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από naz λολ αυτο με τα παπουτσια εγραψε....για πατε να δειτε μηπως ειναι μουφες...!!! λολ τι τις θελετε τις λαμπες ρε....?? βαλτε ενα κερι μεσα να γουσταρετε όχι κεριά στους υπολογιστές ....!!!!ήταν αιτί α να αρπάξω φωτιά στο μισό μου σώμα !!ευτυχώς κράτησε 1-2 δευτερόλεπτατην έβρισκα ρομαντικά με το Pc ...ξέρετε εσείς το καλοπιάνω τελευταία για να μην μου κάνει κολλήματα (σοβαρά τώρα προσπαθούσα να δώσω λίγο παραπάνω φως για να δω και ο φακός τα είχε παίξει )
fotme Δεκέμβριος 23, 2004 #38 Δεκέμβριος 23, 2004 Μια χαρα ειναι οι λαμπουλες δουλευουν 6 μηνες απροβληματιστα. Η ακασα με εχει απογοητευσει με την φωτεινοτητα (εχω καλωδια)
SlotKiller Δεκέμβριος 23, 2004 #39 Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ μπραβπ rma το multirama... Δεν ξερω τι παιχτηκε με το ρμα των cold cathode, αλλα μια μνημη kvr που εστειλα για ρμα, μου την ειχαν ετοιμη σε 1 βδομαδα, αλλα πληρωσα 10Ε για μεταφορικα τους! Ημαρτοννν....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.