Jump to content

Multirama & Λάμπες...

morius

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:01]

ολες εχουν invertor.....του multirama χρησιμοποιουν 1 invertor οπου μπαινουν πανω κ οι δυο....κ ειναι αρκετα φωτεινες...παντως ειχα κ μια ακαsa uv cold cathode κ φωτιζε λιγοτερο απο αυτες του multirama....

Για τι λάμπες μιλάτε εγώ μιλάω για uv λάμπες!!!!!

και τα invertor της Akasa διπλοί είναι!!!!!

εγώ έχω μια ακασα μέσα και γίνετε κόλαση!!!!!

απλά θέλω και άλλες...

Αρχική απάντηση από morius

Για τι λάμπες μιλάτε εγώ μιλάω για uv λάμπες!!!!!

και τα invertor της Akasa διπλοί είναι!!!!!

εγώ έχω μια ακασα μέσα και γίνετε κόλαση!!!!!

απλά θέλω και άλλες...

ολες οι cold cathode εχουν invertors.....ανεξαρτητως χρωματος....

δεν ξερω αν οι ακασα εχουν διπλο...αλλα εννοω οτι του μουλτιραμα οι 2 λαμπες εχουν 1 ινβερτορ κ οχι 2 διαφορετικα...βεβαια, οπως ολα τα ινβερτορ ανεβαζουν τρελες θερμοκρασιες

Επειδή ρωτούσα σήμερα και έκαναν τους κινέζους, τις uv λάμπες από το multirama τις έχει πάρει κάποιος; Είναι οι διαφανείς με το μώβ ηλεκτρόδιο έτσι; Λένε τίποτα;

Αρχική απάντηση από chroma

Επειδή ρωτούσα σήμερα και έκαναν τους κινέζους, τις uv λάμπες από το multirama τις έχει πάρει κάποιος; Είναι οι διαφανείς με το μώβ ηλεκτρόδιο έτσι; Λένε τίποτα;

Ναι αυτες ειναι..οι διαφανεις με το μωβ ηλεκτροδιο.!Εγω τις εχω κ φωτιζουν περισσοτερο απο μια akasa uv που ειχα...!

Έχω πάρει κι εγώ 2 σετ λάμπες από το Multirama, ένα μπλε και ένα UV. Δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι "μούφες".

Πως αποκαλείς ΜΟΥΦΕΣ προ'ι'όντα τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει?

Λόγο εντυποσιασμού δεν μπορείς να λές ότι ένα κατάστημα έχει μούφες προ'ι'όντα.

Φιλικά

Μήπως κάποιος admin θα έπρεπε να αλλάξει τον τίτλο π.χ. να τον κάνει «Τι λένε οι φτηνές λάμπες του Multirama?» διότι καλό ή κακό αυτό το κατάστημα δέχεται αδικαιολόγητη δυσφήμιση.

• 2 weeks later...

πήρα ένα σετάκι uv λαμπες και βγήκαν off...πήγα στο κατάστημα με την απόδειξη τις δοκίμασαν και αμέσως μου τις άλλαξαν.Οι καινούργιες μια χαρά!!

οπότε θετική αξιολόγηση :D

λολ αυτο με τα παπουτσια εγραψε....για πατε να δειτε μηπως ειναι μουφες...!!! λολ τι τις θελετε τις λαμπες ρε....?? βαλτε ενα κερι μεσα να γουσταρετε

Αρχική απάντηση από naz

λολ αυτο με τα παπουτσια εγραψε....για πατε να δειτε μηπως ειναι μουφες...!!! λολ τι τις θελετε τις λαμπες ρε....?? βαλτε ενα κερι μεσα να γουσταρετε

όχι κεριά στους υπολογιστές ....!!!!ήταν αιτί α να αρπάξω φωτιά στο μισό μου σώμα !!ευτυχώς κράτησε 1-2 δευτερόλεπτα

την έβρισκα ρομαντικά με το Pc ...ξέρετε εσείς το καλοπιάνω τελευταία για να μην μου κάνει κολλήματα

(σοβαρά τώρα προσπαθούσα να δώσω λίγο παραπάνω φως για να δω και ο φακός τα είχε παίξει )

Μια χαρα ειναι οι λαμπουλες δουλευουν 6 μηνες απροβληματιστα. Η ακασα με εχει απογοητευσει με την φωτεινοτητα (εχω καλωδια) :TD:

Αρχική απάντηση από chros26_

μπραβπ rma το multirama...

Δεν ξερω τι παιχτηκε με το ρμα των cold cathode, αλλα μια μνημη kvr που εστειλα για ρμα, μου την ειχαν ετοιμη σε 1 βδομαδα, αλλα πληρωσα 10Ε για μεταφορικα τους! Ημαρτοννν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.