AnimaTronic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Χαλασμενη EVGA 760, RMA και* λοιπες ιστοριεςΚαλημερες.Αγορασα χτες μια μεταχειρισμενη EVGA 760 SC 4GB απο διπλανο forum. Η καρτα ειναι αγορασμενη απευθειας απο EVGA Europe, πριν 1 χρονο.Τοποθετησα την καρτα στο συστημα μου (Ζ77, 3570Κ, 8GB, XFX 550W) και λειτουργησε για 10 λεπτα. Μετα το μηχανημα εκανε shut down απο μονο του. Εκανα δοκιμες για αρκετη ωρα (βαλε, βγαλε) αλλα οταν ειχα τοποθετημενη την καρτα στην PCI Express της μητρικης, το μηχανημα δεν αναβε. Δοκιμασα την καρτα σε αλλο συστημα, το συστημα αναψε, αλλα δεν εδινε σημα στην οθονη. Ξαναδοκιμασα στο δικο μου μηχανημα, αναψε, αλλα ουτε σημα στην οθονη δινει, ουτε τα φουρφουρια λειτουργουν.Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου, γιατι εχω δοκιμασει σε αυτο το τροφοδοτικο 770, 780, 290, 7970 χωρις κανενα προβλημα.Εν τω μεταξυ επειδη η καρτα ειναι μεταχειρο, ειναι registered στο ονομα του πωλητη. Ξερετε αν μπορω να κανω RMA? Εχω στα χερια μου αποδειξη κλπ (εστειλα και ενα e-mail μολις στην EVGA, οπου περιγραφω ολα τα παραπανω και αναμενω απαντηση).Καμια ιδεα σχετικα με το προβλημα, το θεμα του RMA κλπ?EDIT: Μολις μου απαντησαν απο EVGA και μου ειπαν οτι μπορω να κανω RMA σαν guest. Θετικο αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 O πωλητής τι έχει να πει για όλα αυτά?RMA λογικά μπορείς να κάνεις κ εσύ εκ μέρος του, τι τους νοιάζει ποιος στέλνει την κάρτα πίσω...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Οκτώβριος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Ο πωλητης λεει οτι η καρτα δουλευε αψογα. Επισης προτεινει να τον συναντησω και να συμπληρωσουμε μαζι τη φορμα RMA, αλλα απο τη στιγμη που γινεται να το κανω σαν guest, δεν βρισκω το λογο. Αντε να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billkap Δεκέμβριος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2014 τελικα τι εγινε φιλαρακι...βρηκες ακρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.