BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά 2 ταμπλετ από το geekbuying και το εξής ερώτημα είναι αυτό:Υπάρχει μεγαλύτερος κινδυνος για να πληρώσω τελωνείο? Το συνολικό βάρος θα είναι κάτω από τα 1.4 κιλά.Να ζητήσω να μου τα στείλουν ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Και εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες από οποιον έχει ψωνίσει από εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 εχω ψωνισει tablets. android tv box και αλλα διάφορα. πότε δεν είχα θέμα. καλύτερα κάνε 2 ξεχωριστές παραγγελίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Με τι shipping ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Νοέμβριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 καλύτερα κάνε ξεχωριστές παραγγελίες. Επίσης σε καμία περίπτωση μη διαλέξεις κάποιο courier. Το free shipping που προσφέρουν είναι "τελωνείο safe" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Τους ζητάς να γράψουν χαμηλή τιμή ή το κάνουν από μόνοι τους? Το free shipping πώς το παραλαμβάνεις? Στο ταχυδρομικό κουτί ή (συστημένο) από το ταχυδρομείο? Εγώ πχ που παίρνω tablet, δεν θα ήθελα να το βρώ χύμα στο ταχυδρομικό κουτί της πολυκατοικίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 29, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά 2 ταμπλετ από το geekbuying και το εξής ερώτημα είναι αυτό:Υπάρχει μεγαλύτερος κινδυνος για να πληρώσω τελωνείο? Το συνολικό βάρος θα είναι κάτω από τα 1.4 κιλά.Να ζητήσω να μου τα στείλουν ξεχωριστά;Πάντως εγώ ψώνισα από pandawill που με 5% επιβάρυνση σου παρέχει ασφάλεια από ενδεχόμενη επιβάρυνση στο τελωνείο. Ισχυρίζονται ότι αν περάσει τελωνείο τους προσκομίζεις τα σχετικά έγγραφα και σου πληρώνουν ό,τι δώσεις στο τελωνείο. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2014 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 29, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Καλησπερα έχω κανει αρκετές αγορες πλεον απο το geekbuing και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τ μαγαζί.. Ποτέ δεν πέρασε τελωνειο καμια μου παραγγελία.Αν θες τους το λες να τ γράψουν low price (αν παράνομο) αλλα λογικά θα στ κάνουν απο μόνοι τους. Η πιο βαριά μου αγορά ηταν 1.7 κιλά κ ούτε αυτή πέρασε τελωνείο αν κ έγραφε την πραγματική αξία.Προσωπικά έχω θετικές εντυπωσεις και μετα το android tv box που μου έκαναν δώρο ακόμα καλύτερες. Παντα χρησιμοποιείς την επιλογή με δωρεάν μεταφορικά.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts