Jump to content

Αγορά από Geekbuying - Τελωνείο

BasiliCeLew

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά 2 ταμπλετ από το geekbuying και το εξής ερώτημα είναι αυτό:

Υπάρχει μεγαλύτερος κινδυνος για να πληρώσω τελωνείο?

Το συνολικό βάρος θα είναι κάτω από τα 1.4 κιλά.

Να ζητήσω να μου τα στείλουν ξεχωριστά;

• 1 month later...

Τους ζητάς να γράψουν χαμηλή τιμή ή το κάνουν από μόνοι τους? Το free shipping πώς το παραλαμβάνεις? Στο ταχυδρομικό κουτί ή (συστημένο) από το ταχυδρομείο? Εγώ πχ που παίρνω tablet, δεν θα ήθελα να το βρώ χύμα στο ταχυδρομικό κουτί της πολυκατοικίας....

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια αγορά 2 ταμπλετ από το geekbuying και το εξής ερώτημα είναι αυτό:

Υπάρχει μεγαλύτερος κινδυνος για να πληρώσω τελωνείο?

Το συνολικό βάρος θα είναι κάτω από τα 1.4 κιλά.

Να ζητήσω να μου τα στείλουν ξεχωριστά;

Πάντως εγώ ψώνισα από pandawill που με 5% επιβάρυνση σου παρέχει ασφάλεια από ενδεχόμενη επιβάρυνση στο τελωνείο. Ισχυρίζονται ότι αν περάσει τελωνείο τους προσκομίζεις τα σχετικά έγγραφα και σου πληρώνουν ό,τι δώσεις στο τελωνείο. Έγινε επεξεργασία από gdp77

Καλησπερα έχω κανει αρκετές αγορες πλεον απο το geekbuing και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τ μαγαζί.. Ποτέ δεν πέρασε τελωνειο καμια μου παραγγελία.

Αν θες τους το λες να τ γράψουν low price (αν παράνομο) αλλα λογικά θα στ κάνουν απο μόνοι τους.

Η πιο βαριά μου αγορά ηταν 1.7 κιλά κ ούτε αυτή πέρασε τελωνείο αν κ έγραφε την πραγματική αξία.

Προσωπικά έχω θετικές εντυπωσεις και μετα το android tv box που μου έκαναν δώρο ακόμα καλύτερες. Παντα χρησιμοποιείς την επιλογή με δωρεάν μεταφορικά..

• Like 1