Jump to content



DSO EXPLOIT?


periklis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, τρέχωντας το spybot-search and destroy μου βρίσκει ένα πρόβλημα στο μηχάνημα το οποίο λέγεται DSO EXPLOIT , πατώντας την επιλογή για να σβηστεί λέει ότι το καθάρισε αλλα ξανατρέχοντας το πρόγραμμα το ξαναβρίσκει με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια στο μηχάνημα, αν κάποιος το έχει συναντήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα θα ήθελα την βοήθεια του, ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

don't worry look at

that:

Αρχική απάντηση από SirGeorge [15-10-2004 22:25]

Το DSO Εxploit είναι τελείως ακίνδυνο. Είναι εσωτερικά module του ΙΕ που χρησιμοποιεί για πρόσβαση σε ActiveX στοιχεία. Το Spy Bot στα βγάζει πάντα και άμα τα σβήσεις τα ξαναεμφανίζει. Απλώς τα εκλαμβάνει ως κάτι επικίνδυνο ενώ στην πράξη δεν είναι απολύτως τίποτα. Εγώ θα έλεγα να μη δίνεις καμία σημασία. Στο δίκτυο της εταιρείας μου (10 PC) βγαίνει ακριβώς όπως και σε σένα χωρίς καμία άλλη επίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.