serpico75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 Στο manual του πολυμηχανήματος εδώ, λέει σχετικά με το τηλεφωνικό καλώδιο:"Users in Europe: If you prepare your own telephone line cable, be sure it is a 6-wire telephone line cable."Τί σημαίνει αυτό; Απ' ό,τι ξέρω, τα δικά μας τηλεφωνικά καλώδια, στο RJ-11 jack, είναι τετράκλωνα (4-wire). Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει το δικό μου τηλεφωνικό καλώδιο στο συγκεκριμένο πολυμηχάνημα, και να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν fax; Να μην ταιριάζει είτε το RJ-11 σαν βίσμα/jack, είτε τα τηλεφωνικά σήματα του καλωδίου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Θα ταιριαζει, όπως ταιριαζει το RJ-11 σε RJ-45 πριζαΗ συνδεσμολογια δεν αλλαζει χρησιμοποιούνται τα 2 μεσαια (3 & 4) που αντιστοιχουν στα 2 & 3 στα δικα μαςHow to Wire a Phone Jack (Voice or Telephone RJ-11 thru RJ-14) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 10, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 How to Wire a Phone Jack (Voice or Telephone RJ-11 thru RJ-14)Ψάχνοντας την είχα βρει και γω αυτήν τη σελίδα, αλλά δεν ήξερα να την ερμηνεύσω και να καταλήξω καί βεβαιωθώ ότι δε θα έχω πρόβλημα, τελικά, με τη σύνδεση και χρησιμοποίηση του τηλεφωνικού σήματος της Ελλάδας στο πολυμηχάνημα.Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.