Georho Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 Καλησπέρα σας ! Έχω ένα desktop dell Inspiron 560 το οποίο κατα καιρούς χάνετε η κάρτα δικτύου που εχει onboard . Βρήκα τα drivers απο το site της εταιρείας για να τα τους περάσω.Μου βγάζει το μην. 'The Realtek network controller was not found .if deep sleep mode is enable please plug the cable'.το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι το έκανα κατάργηση την κάρτας έκανα restore του σηστηματος αλλα δεν την βλέπει.σας ευχαρηστω εκ των προτάιρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georho Οκτώβριος 9, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Κανείς;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Οκτώβριος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Το πιθανοτερο τα παιξε η Ethernet ! Οποτε πας αγοραζεις μια καρτουλα δυκτίου οτι να ναι (το pc ακι δεν εχει εγγύηση)! Ανοιγεις το πλαινό απ'το κουτάκι ! Ξενερώνεις με τη μητρικούλα που βλέπεις και που κάποτε εσκασες γκαφρα για να την αποκτήσεις! Βαζεις την καρτουλα στην μια και μοναδική PCI που έχει ! Κλεινεις το κουτάκι, περνάς Drivers κτλ κτλ και εισαι coble! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georho Οκτώβριος 15, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Έχεις κάποια να μου προτείνεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Οκτώβριος 15, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 οποια να ναι ρε αδερφε δεν εχει σημασία ...παρε αυτή να εχεις το ψυχολογικό των 1000 mbs γιατι πουθενά αλου δεν θα δεις διαφορα.. TP-LINK TG-3269 GIGABIT PCI NETWORK ADAPTER - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georho Οκτώβριος 15, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Να σε καλα φίλε μου ! Σε ευχαρηστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.