Jump to content

OCZ PSU ??

Jumex

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδες υπαρχει περιπτωση να βρω την σειρα της OCZ -powersteam psu- στην Ελλαδα?

Επειδη εχω εμφανεστατο προβλημα με το zalman400 super silent (η 12αρα και η 3αρα ειναι για κλαματα) σκεφτομαι την αγορα τροφοδοτικου και θεωρω τα OCZ (powersteam) απο τα καλυτερα που ''παιζουν''.Εχω διαβασει αμετρητα reviews και πραγματικα δεν νομιζω να παιζουν καλυτερα τροφοδοτικα στην αγορα...(αντε..ισως κανενα antec true control :whistling )

...Πειτε μου οτι θα τα βρω στην Ελλαδα...plzzzz...:help: :help: :help:

Bριλισια νομιζω ειναι η αντιπροσωπεια...

τωρα δεν εχουν το 520, σε καμια ομως εβοδομαδα θα τους ερθει... παρτους κανα τηλεφωνο να μαθεις.

το 600αρι στο τελος του χρονου ερχεται και εδωπερα...οποτε διαλεγεις και περνεις

oυτε καν θυμαμαι πως λεγεται η αντιπροσωπεια, καποιος το εχει αναφερει εδω 2-3 φορες.

αν μπεις στο σιτε της ocz στους reseller θα δεις greece ταδε ταδε... :)

Αρχική απάντηση από Zarras

τωρα δεν εχουν το 520, σε καμια ομως εβοδομαδα θα τους ερθει...

επειδή σήμερα μίλησα, ενημερώνω ότι τελικά δεν παρέλαβαν τροφοδοτικά και έτσι όπως το βλέπω πριν το 2005 δεν νομίζω να έρθουν.....

Αρχική απάντηση από phil

Μαλον θα τα φερει ο Αγιος Βασιλης:p

ναι, τα χριστούγεννα του 2005 όμως

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.