serpico75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2014 Καλημέρα.Έχω ένα SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580 εδώ και 6 μήνες . Σχετικά με το πλήκτρο που έχει στο πλάι για να ανεβάζεις/κατεβάζεις την ένταση, (νομίζω) παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Μπορεί το πρόβλημα να είναι και software/firmware πρόβλημα.Μερικές φορές, όταν πατάω π.χ. δύο φορές μόνο το πλήκτρο για να ανεβάσω την ένταση, αντί να ανέβει δύο σκάλες που θέλω, πηγαίνει μόνο του στο τέρμα (max). Το ίδιο και όταν θέλω να χαμηλώσω την ένταση. Πηγαίνει ασταμάτητα στο minimum. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω κακή χρήση του πλήκτρου.Να σημειώσω εδώ ότι, αν θυμάμαι καλά, αυτό το φαινόμενο άρχισε να συμβαίνει πριν λίγες ημέρες, που έγινε αυτόματα στο κινητό ένα update σε firmware και εφαρμογές. Παρατήρησα, δε, ότι απ' αυτό το update και μετά, αρκετά συχνά crash-άρει ο Firefox, ενώ πριν το update δεν είχε γίνει αυτό το crash ποτέ!!Η γνώμη σας για όλ' αυτά; Να σας πω, το πλήκτρο του volume είναι που με απασχολεί περισσότερο. Για τον firefox, βλέπουμε. Απλά, το έδωσα σαν στοιχείο μήπως βοηθήσει σε συμπεράσματα.Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 10, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Με έναν τεχνικό που μίλησα σε live chat της Samsung μού είπε για backup και h/w reset σαν πρώτη λύση.Κάποιες ερωτήσεις να κάνω, αν τελικά προχωρήσω σε reset. Το σκέφτομαι ακόμη.α. Σχετικά με το backup, θα γίνει backup και στις εφαρμογές και τα widget που έχω κατεβάσει, ή θα πρέπει να τα κατεβάσω μετά το hard reset και πάλι ένα-ένα;β. Στην παραμετροποίηση μιάς εφαρμογής/widget; Πρέπει να την ρυθμίσω και πάλι μετά το restore;γ. Οι ρυθμίσεις του κινητού θα κρατηθούν στο backup ή θα πρέπει να ρυθμίσω και πάλι απ' την αρχή άπαντα;Κάρτα SD δεν έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.