Jump to content

Πληροφορίες για κινητό απο Κίνα!

steliosnvp

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. 1ο ποστ και θέμα (μεγάλο θράσος :Ρ)

Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά σε κινητό τηλέφωνο απο Κίνα καθώς το iPhone 4 μας άφησε χρόνους.

Καταρχήν επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά θα ήθελα γνώμες για εταιρείες/μοντέλο (μου τράβηξε τη προσοχή το ZTE Nubia z7)

Επίσης, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν απο τα site φάση minideal κτλ ή απευθείας με κάποιον κινέζο; Με τιμές τι παίζει; Μεταφορικά τελωνεία κτλ;

Ευχαριστώ ΕΙ των προτέρων!

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. 1ο ποστ και θέμα (μεγάλο θράσος :Ρ)

Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά σε κινητό τηλέφωνο απο Κίνα καθώς το iPhone 4 μας άφησε χρόνους.

Καταρχήν επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά θα ήθελα γνώμες για εταιρείες/μοντέλο (μου τράβηξε τη προσοχή το ZTE Nubia z7)

Επίσης, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν απο τα site φάση minideal κτλ ή απευθείας με κάποιον κινέζο; Με τιμές τι παίζει; Μεταφορικά τελωνεία κτλ;

Ευχαριστώ ΕΙ των προτέρων!

Καλώς ήρθες φίλε! Απ' ότι βλέπω πας για δίκαρτο και το nubia είναι μια χαρά. Ποιά έκδοση όμως; Κοίτα να έχει τουλάχιστον 3000mAh μπαταρία. Για μονή κάρτα υπάρχουν πολλές επιλογές (πολλοί έχουν αγοράσει το one+ ).

Παραγγελία από κάποιο αξιόπιστο κινεζομάγαζο (με paypal) minideal κλπ (εγώ έxω πάρει από vickmall/άψογοι). Παραγγέλνεις με απλό ταχυδρομείο (Singapore post π.χ) για να μην έχεις θέμα τελωνείου.

Μάλιστα! Εγω είδα την έκδοση με τα 280€. Πάντως σε κάποια site απο Κίνα, είδα τη τιμή των 3456 γιεν, που έβαλα μετατροπέα και λέει 26€! Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι αναφέρεται στη τιμή επειδη δεν ξέρω τη γλωςςα προφανώς.. Και σκέφτομαι εγω τώρα,αν ισχύει αυτό και αν βρω κάποιον απο Κίνα και το στείλει το κινητό; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχεις δύο sims?

Αν όχι, δες το OnePlus.

Διάβασε το θέμα εδώ:

http://www.thelab.gr/mobile-computing/oneplus-one-o-neos-epwnymos-kinezos-134620.html

Η αλήθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφέρουν οι 2 κάρτες, απλά σε αυτό το μοντέλο έπεσε πρώτα το μάτι μου!

Ευχαριστώ για το link, θα το κοιτάξω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.