steliosnvp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. 1ο ποστ και θέμα (μεγάλο θράσος :Ρ)Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά σε κινητό τηλέφωνο απο Κίνα καθώς το iPhone 4 μας άφησε χρόνους. Καταρχήν επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά θα ήθελα γνώμες για εταιρείες/μοντέλο (μου τράβηξε τη προσοχή το ZTE Nubia z7)Επίσης, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν απο τα site φάση minideal κτλ ή απευθείας με κάποιον κινέζο; Με τιμές τι παίζει; Μεταφορικά τελωνεία κτλ; Ευχαριστώ ΕΙ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Οκτώβριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. 1ο ποστ και θέμα (μεγάλο θράσος :Ρ)Ενδιαφέρομαι να κάνω μια αγορά σε κινητό τηλέφωνο απο Κίνα καθώς το iPhone 4 μας άφησε χρόνους. Καταρχήν επειδή δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη αγορά θα ήθελα γνώμες για εταιρείες/μοντέλο (μου τράβηξε τη προσοχή το ZTE Nubia z7)Επίσης, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν απο τα site φάση minideal κτλ ή απευθείας με κάποιον κινέζο; Με τιμές τι παίζει; Μεταφορικά τελωνεία κτλ; Ευχαριστώ ΕΙ των προτέρων!Καλώς ήρθες φίλε! Απ' ότι βλέπω πας για δίκαρτο και το nubia είναι μια χαρά. Ποιά έκδοση όμως; Κοίτα να έχει τουλάχιστον 3000mAh μπαταρία. Για μονή κάρτα υπάρχουν πολλές επιλογές (πολλοί έχουν αγοράσει το one+ ).Παραγγελία από κάποιο αξιόπιστο κινεζομάγαζο (με paypal) minideal κλπ (εγώ έxω πάρει από vickmall/άψογοι). Παραγγέλνεις με απλό ταχυδρομείο (Singapore post π.χ) για να μην έχεις θέμα τελωνείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosnvp Οκτώβριος 8, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Μάλιστα! Εγω είδα την έκδοση με τα 280€. Πάντως σε κάποια site απο Κίνα, είδα τη τιμή των 3456 γιεν, που έβαλα μετατροπέα και λέει 26€! Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι αναφέρεται στη τιμή επειδη δεν ξέρω τη γλωςςα προφανώς.. Και σκέφτομαι εγω τώρα,αν ισχύει αυτό και αν βρω κάποιον απο Κίνα και το στείλει το κινητό; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχεις δύο sims?Αν όχι, δες το OnePlus.Διάβασε το θέμα εδώ:http://www.thelab.gr/mobile-computing/oneplus-one-o-neos-epwnymos-kinezos-134620.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosnvp Οκτώβριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχεις δύο sims?Αν όχι, δες το OnePlus.Διάβασε το θέμα εδώ:http://www.thelab.gr/mobile-computing/oneplus-one-o-neos-epwnymos-kinezos-134620.htmlΗ αλήθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφέρουν οι 2 κάρτες, απλά σε αυτό το μοντέλο έπεσε πρώτα το μάτι μου!Ευχαριστώ για το link, θα το κοιτάξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.