Χάρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Τι διάολο, χάλασαν τα γυαλια μου!! Ram-shop,e-shop,cosmodata,multirama,infoshop 6600GT AGP 8x δεν έχουν!!!!!!!! Μόνο PCI-E. Το Πλαίσιο έχει μόνο μια ALBATRON! Αλλά ALBATRON?.......... Μη χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 γιατι τι εχει η albatron? μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ε αφού τώρα έρχεται Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Λίγο φτηνιάρηκες μου κάνουν!!Δηλαδή χωρις ουσία υπάρχει αντιπάθεια, απλά και κάποιοι φίλοι μου την αναφέρουν κοροϊδευτικά.Τέλος πάντων δεν ακούγεταο όσο οι MSI,POV,Pixelview,Asus.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Σε πόσο καιρό δηλαδή;Απο τιμή κανά 200αρι και κάτι (μην ξεχνάμε τον προϋπολογισμό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης Δεκέμβριος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Τελικά και η μουφοALBATRON PCI-E είναι!!!!!!!!! ΒΡΩΜΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Καταρχήν, δεν είναι μούφα, μια χαρά κάρτα είναι..Κατα 2ον, σε λίγο που θα ερθουν και τα νέα boards με pci-e θα βγουν στο σφυρί αρκετές agp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εγώ πάλι έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην Albatron απο τις POV π.χ. που αναφέρεις παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Καταρχήν, δεν είναι μούφα, μια χαρά κάρτα είναι..Κατα 2ον, σε λίγο που θα ερθουν και τα νέα boards με pci-e θα βγουν στο σφυρί αρκετές agp. Δλδ 6600gt AGP δεν θα δουμε στην ελλαδιτσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 H albatron είναι και γ@μω και μην ακούω μλκς... Ποτέ δεν με έχει προδώσει σε αντίθεσι με κάτι gigabyte... ΥΓ : Η albatron ιδρύθικε απο πρόιν στελέχοι τις gigabyte ομως η διαφορά είναι μεγάλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michpan Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Για τις κάρτες γραφικών της δεν ξέρω αλλά όσον αφορά τις motherboard που βγάζει, είναι πολύ καλές.. 6600GT AGP υπάρχουν ήδη στο Ebay γι'αγορά και σε καταστήματα του εξωτερικού οπότε σύντομα θα εμφανιστούν κι εδώ. Υπομονή! Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 8, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Ριξε μια ματια εδω.. http://www.matsoukasbros.com/index_gr.htmlΕχει Pixelview για 207 Ευρω τελικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim1416003192 Δεκέμβριος 9, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 http://www.nexus.gr/pricelist.php?page_us=3&famcat=PERIPHERALS&subcat=VGA&PHPSESSID=0abb39a647a6b65e1c4742dcf409f5b7ριζε και εδώ:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Διαθεσιμότητα δεν βλέπω στον nexus ομως .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman Ριξε μια ματια εδω.. http://www.matsoukasbros.com/index_gr.htmlΕχει Pixelview για 207 Ευρω τελικη. Μεγαλη μορφη!!!!Παντα πρωτοπορος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.