Jump to content

Μεταξύ Dell και Eizo

Papakitou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα :baby:

σκεφτομαι την αγορα καινουργιας οθονης, γιατι με την 19αρα κουραστηκα πλεον

Η χρηση που κανω, ειναι πολυ γενικη. Και λιγο battlefield, αλλα πλεον πολυ αραια.

Ειμαι αναμεσα στις

Dell U2414H

Eizo FS2434 (την βρισκω και στο γερμανικο αμαζον, 300)

δικαιολογει την διαφορα τιμης η eizo?

Αν ναι, να κανω την υπερβαση. Ξερω οτι και οι δυο ειναι σοβαρες εταιρειες. (εννοειται ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις παιδια.)

Ευχαριστω προκαταβολικα.:hug:

Αν κανεις λιγη υπομονη μεσα στο μηνα θα βγουν τα review απο prad.de και flatpanelshd.com για την FS2434. Μπορεις απο τωρα για 2,5 ευρω να αποκτησεις προσβαση στο πρωτο αν βιαζεσαι. Πηρε πολυ καλη βαθμολογια παντως.

Μαλιστα..

Μου φαίνεται λιγο "φθηνη" για Eizo ,καταλαβαινετε τι εννοω.

Εχουμε συνηθισει τοσα χρονια να εχουν πανω απο 700 ευρω οι οθονες της, και φοβαμαι μην ειναι "μεσαια"

και εγώ την ΕΙΖΟ θα έπαιρνα ανάμεσα σε αυτές τις δύο. 334 ευρώ θα σε βγει τελική τιμή για Ελλάδα απο amazon.de.

Τα 25-30 ευρω δεν θα με σωσουνε, προτιμω να την παρω απο την Ελλαδα, να ειμαι και καλυμμενος με την αντιπροσωπια που ξερω οτι ειναι the best .

Φαινεται τιμιο μονιτορ

Τα 25-30 ευρω δεν θα με σωσουνε, προτιμω να την παρω απο την Ελλαδα, να ειμαι και καλυμμενος με την αντιπροσωπια που ξερω οτι ειναι the best .

Φαινεται τιμιο μονιτορ

συμφωνώ, απλά εσύ είπες 300 απο γερμανικό και τσεκαρα πόσο βγαίνει με μεταφορικά.

αν και καταλαβαίνεις την προκατάληψή μου, εφόσον έχεις τα χρήματα χωρίς να δυσκολευτείς πήγαινε στο ΕΙΖΟ. Η οθόνη είναι κάτι που βλέπεις μπροστά σου κάθε δευτερόλεπτο ενασχόλησης με τον υπολογιστή. Για μεγαλύτερη σιγουριά θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να δεις την οθόνη σε λειτουργία πριν αγοράσεις αν είναι εφικτό.

Τώρα για το από πού να γίνει η αγορά: αξίζει κάποιο premium η αντιπροσωπεία τους με το παραπάνω. Το να έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε κάτι στον πιο βολικό τόπο για εμάς είναι μία ευκολία για την οποία σε οποιοδήποτε αντικείμενο έχει νόημα να πληρώσουμε κάτι παραπάνω. Είτε είναι μια coca cola από το διπλανό περίπτερο είτε ένα αυτοκίνητο. Το κλειδί είναι πόσο premium είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο καθένας μας για αυτό το πλεονέκτημα όπου οι απαντήσεις είναι ξεχωριστές κατά περίπτωση. Τα 20-30-40€ επιπλέον -εκ των οποίων ένα μικρό μέρος δεν είναι καν premium του έλληνα εμπόρου αλλά διαφορά Φ.Π.Α.- στη συγκεκριμένη επιχείρηση αξίζουν με το παραπάνω. Κι όχι απλώς για τις συμπεριφορές τους: η διαφορά ευκολίας σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει επιστροφή, η διαφορά του να μην έχω να ανησυχώ για το τι θα κάνει ο μεταφορέας στο πήγαιν-έλα, η δυνατότητα να πάω να δω την οθόνη πριν αγοράσω κ.λ.π. διακαιολογούν το επιπλέον. Δεν είναι ούτε φιλοδώρημα, φιλανθρωπία, γενναιοδωρία, είναι το συμφέρον μας, όχι επειδή μας περισσεύουν χρήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.