Jump to content

FIFA 15 PC ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΒΟΧ ΟΝΕ GAMEPAD

Darap21

Recommended Posts

Γεια σας..Είμαι κάτοχος του FIFA15 στο Η/Υ και αγόρασα και το χειριστήριο του ΧΒΟΧ ΟΝΕ...Έχω περάσει τους drivers που χρειάζεται για να παίξει το χειριστήριο...

Όταν μπαίνω στο παιχνίδια πάω στης ρυθμίσεις κάνω της αλλαγές μου παίζω όμορφα ωραία κλείνω το παιχνίδι και όταν ξανά μπω να παίξω η ρυθμίσεις δεν υπάρχουν...Ξέρει κανείς κάτι για αυτό το θέμα..???

Είχα το ιδιο θέμα και με παίδεψε αρκετά για να βρω τη λύση.

όποτε θα αναφέρω τι έκανα εγώ μήπως ταιριάζει και στη δική σου περίπτωση.

Το προβλημα είναι ότι αν υπάρχει άλλο οποιουδήποτε ειδους χειριστήριο συνδεδεμένο με το

σύστημα και το gamepad που χρησιμοποιείς στο παιχνιδι ορίζεται ως "controller 2" (φαίνεται κατά την επιλογή των ομάδων)

Αν ισχύει αυτό τότε ότι αλλαγές κάνεις δυστυχώς δεν αποθηκεύονται.

Οπότε για αρχή , βγάλε οποιοδήποτε άλλο χειριστήριο (joystick, άλλα gamepads κλπ) από το σύστημα.

Ξαναδοκίμασε στο παιχνίδι και δες αν αν έχει πάρει ο controller τον αριθμό 1.

Αν ναι, εισαι οκ αλλάζεις ότι θέλεις και θα σώσει τις αλλαγές σου κανονικά.

Αν όχι, που είναι το πιθανότερο όπως και στη δικιά μου περίπτωση, πάμε βαθύτερα:

Στα Windows, Control panel / device manager και ψάχνεις για σχετικές συσκευές που παρότι έχεις αποσυνδέσει φαίνονται ακόμη δηλωμένες στο σύστημα οπότε τις απενεργοποιείς.

(δεν είναι απαραίτητο να τις απεγκαταστήσεις εκτός και αν εισαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν

στο μέλλον όποτε ούτως ή άλλως είναι σωστό να απεγκατασταθούν).

Προσοχή μόνο μην απενεργοποιήσεις και το ιδιο το gamepad που θέλεις να χρησιμοποιείς.

Πολλές τέτοιες συσκευές έχουν περίεργους ή μάλλον γενικούς ορισμούς και μπορεί να είναι λιγο tricky να τις εντοπίσεις αλλά με λίγο trial and error θα το πετύχεις. (Δεν είμαι στο pc μπροστά για να σου πω ακριβώς πως ήταν στο δικό μου σύστημα).

Από τις γνωστές "εμπνεύσεις" της ΕΑ για να μην ξεχνάμε ότι παιζουμε σε PC.

Εχω μια απορια..

Εχω το FIFA 15 στον Η/Υ μου και χρησιμοποιω controller PS3 οχι ομως αυθεντικο.

Στο 14 ειχα παρατηρησει πως μετακινοντας ελαχιστα τον μοχλο ο παικτης εκανε μια μικρη κλιση προς την κατευθυνση που επελεγα.. πχ 10 μοιρες αλλαγη απ ευθεια γραμμη

Πλεον στο 15 εχω στανταρ κατευθυνσεις

45... 90...

Μηπως φταει ο controller μου??

Ηδη σκεφτομαι για xbox controller λογο το οτι ειναι της Microsoft και σχεδιασμενα και για PC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.