Jump to content

Samsung Galaxy Note4

TifoziF1

Recommended Posts

τι χρηση του κανεις με 2 ωρες στις 5 μερες ;;;

τηλεφωνο / εμαιλ μονο ;

ολη την ωρα wifi βλεπω ε ;

sync ανοιχτο ;

Τηλέφωνο/email/λίγο net στο tram. Wi-Fi είναι μόνιμα ανοιχτό. Τα sync είναι όλα μόνιμα ανοιχτά. 4G στις 5 μέρες να είναι καμιά ώρα. Στο συγκεκριμένο είχα και λίγο GPS μέσα με google maps.

Όπως είπα και πιο πάνω, είναι με 2 ώρες και κάτι οθόνη.

• Like 1

Ναι ο Ζάχος και εγώ όπως έχω καταλάβει δεν είναι ο average Joe όπως το κοιτάμε εμείς.

Εγώ πχ έχω fb/viber/whats app/insta/mail/messenger/twitter να τρέχουν απο πίσω.

Με το 3άρι βλέπω άνετα 1.5 μέρα χρήση σε σχέση με το 1 με το ζόρι με το S4 με Wifi το βράδυ σπίτι μόνο και 4G.

Αλλά και πάλι θα μου έριχνε το Note 4 όπως το κόβω. 

το FB την εχω βγαλει σαν εφαρμογη.
messenger ομως οχι.(και τρωει τα κερατα της)
αλλα viber/whatssap/mail/messenger τρεχουν οντως και τρωνε απιστευτα αλλα σιγουρα οχι απο 5 μερες να πεσει στη 1
πιστευω 2 μερες θα βγαζουμε ανετα με την αντιστοιχη χρηση

Θελει να το παρει το boss, και μου ζητησε να το ψαξω. Θα το παρει απο ΕU για να γλυτωσει φπα και καμια 30αρια ευρώ εξτρα. Να παρει το Snapdragon ή το exynοs ; για βοηθατε

Θελει να το παρει το boss, και μου ζητησε να το ψαξω. Θα το παρει απο ΕU για να γλυτωσει φπα και καμια 30αρια ευρώ εξτρα. Να παρει το Snapdragon ή το exynοs ; για βοηθατε

Exynos

Καλυτερη αυτονομια και "δυνατοτητα" 64bit στο μελλον, οταν θα στο πουλησει για να παρει το Note 5

• Like 2

Έχουμε κάποια πηγή για αυτό pls;

Πηγη; Ανεκδοτες πληροφορίες. Επίσης η λογικη λεει οτι ενας cpu @20nm θα ειναι περισσοτερο power efficient απο κάποιον @28nm. Αν το παμε πιο περα, το καλυτερο θεωρητικα μοντέλο σε κλυκλοφορία ειναι το 910που φοράει modem Intel @20nm Cat 6

σίγουρα καλύτερη; νομίζω με τον exynos έχει χειρότερη...