Jump to content

1 byte το λεπτό;;;;

TRoboCop

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση. Παρατήρησα πως εκτός από την αργοπορία

που δημιουργούταν στις σελίδες τώρα αργεί να κάνει και download!:TD::nothing:

Επίσης για να ανοίξει μια σελίδα(πχ. thelab.gr) κάνει 1 λεπτό και 40 δευτερα, μονο για

την αρχική ενω για τις υποσελίδες χρειάζεται 2 λεπτά και περισσότερο!!:zzz: :zzz:

Το download τρέχει με 700 byte το δευτερόλεπτο αντί για 4,5 kb που θα έπρεπε κανονικά

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

:zzz: :zzz:

:sick:

Βασικά το download τρέχει με 700 byte. Ο δέυτερος υπολογιστής που έχω τρέχει 200 φορές πιο γρήγορα στο internet κι ας έχει τις μισές δυνατότητες σε CPU μνήμη Κ.γραφικών κτλπ. απο αυτόν

οπότε πιστέυω προσωπικά πως το πρόβλημα είναι στο software

Αρχική απάντηση από TRoboCop

!!!!! !!!!! !!!!! :confused: !!!!! !!!!!

:dots:

Τυχερός είσαι που βρήκε μόνο 39...

Σου ξαναλέω ότι πρέπει να είναι update το πρόγραμμα για να είσαι σύγουρος, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι αλλά να μην τους βλέπει χωρις τα update.

Εγω θα προτεινα να κατεβάζεις και δευτερο anti-spyware to Spybot S&d ή το Giant

Ενα ποτε δεν είναι αρκετό. Σίγουρα έχεις και άλα ζωύφια και δεν το ξέρεις

Φυσικά η καλύτερη λύση είναι το format

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Καλημέρα σε όλους,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση. Παρατήρησα πως εκτός από την αργοπορία

που δημιουργούταν στις σελίδες τώρα αργεί να κάνει και download!:TD::nothing:

Επίσης για να ανοίξει μια σελίδα(πχ. thelab.gr) κάνει 1 λεπτό και 40 δευτερα, μονο για

την αρχική ενω για τις υποσελίδες χρειάζεται 2 λεπτά και περισσότερο!!:zzz: :zzz:

Το download τρέχει με 700 byte το δευτερόλεπτο αντί για 4,5 kb που θα έπρεπε κανονικά

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

:zzz: :zzz:

:sick:

Εντελώς ενημερωτικά όταν ανοίγεις μια σελίδα, κάνεις downloading.

Εκτός από το adware, τρέξε και το Giant AS που σύμφωνα με το μέγα συγκριτικό του spywarewarrior έρχεται πρώτο με αρκετή διαφορά.

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση?

Οι δυο υπολογιστές που έχεις είναι συνδεμένοι σε δίκτυο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.