iparout Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2014 Χαίρετε. Μόλις έκανα ρετούς σε έναν παλιό desktop υπολογιστή που είχα, αφαιρόντας τα drives που δεν χρειαζόμουν (floppy, CD-ROM, modem pci card). Που θα μπορούσα άραγε να προμηθευτώ "καπάκια" για να κλείσω τα κενά που έχουν μείνει στην μπροστά (5.25'' και 3.5'') και στην πίσω (PCI slot) πλευρά του tower. Βασικά, δεν ξέρω πως να τα αναζητήσω στο ιντερνετ. Το tower είχε τα κουμπτωτά τα πλαστικά, τα οποία, μετά από τόσα χρόνια, έχουν χαθεί. Thanks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Οκτώβριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Για τα PCI Slot δες εδώ eworld Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΓια 5,25" bay eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Οκτώβριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Thanks. Αν και ομολογώ μου φαίνονται πολλά 4 ευρώ για ένα κομμάτι πλαστικό... Καλύτερα με σελοτέιπ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Ποσα τετοια εχω πεταξει...Εχω σιγουρα 3 αλουμινενια απο το lian li που εχω τωρα.Αν σε βολευουν πες να στα στειλω και αν βρω κανενα ακομα θα στο βαλω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Οκτώβριος 5, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2014 Ποσα τετοια εχω πεταξει...Εχω σιγουρα 3 αλουμινενια απο το lian li που εχω τωρα.Αν σε βολευουν πες να στα στειλω και αν βρω κανενα ακομα θα στο βαλω μεσα.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα σου στείλω πμ αν τελικά τα χρειαστώ.Και πάλι ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.