Jump to content

Κεραια Ληψης Wifi

sav0ir

Recommended Posts

Καλησπερα,

Πρωτα απο ολα θα ηθελα να κανω σαφες οτι δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα.

Το προβλημα μου ειναι το εξης..Μενω σε μια γειτονια που δεν υπαρχει κοντα κολωνα του ΟΤΕ ετσι ωστε να ερθει γραμμη για να βαλω ιντερνετ σπιτι μου.Οποτε θελω να αγορασω μια κεραια για να λαμβανω ιντερνετ απο καφετερειες κτλπ σε αποσταση γυρω στα 500μ.Εκανα την χαζομαρα (μαλλον) και παρηγγειλα αυτην : UBIQUITI AIRMAX AIRGRID M5 27DBI 5GHZ HIGH POWER ANTENNA - WIRELESS - Αλλα απ'οτι αντιληφθηκα κατοπιν εορτης μαλλον ειναι μεγα λαθος..Θα μπορουσατε να μου πειτε αν αυτη η κεραια ειναι για ληψη σηματος..η ειναι μονο για εκπομπη σηματος(ενισχυση σηματος ρουτερ δηλαδη).Εαν ναι εχει καλως..εαν οχι..μπορειτε να μου προτεινετε κατι για την αποσταση στην οποια αναφερομαι..Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δύσκολο, μιας και θα πρέπει αυτός που σου στέλνει το σην, να βαλει μια κεραια ικανή να μεταφέρει δεδομένα προς εσενα.

Το ότι λαμβάνεις ενα/δυο SSID δςν σημαίνει κιόλας ότι θα εχεις μια σταθερή σύνδεση.

• 2 weeks later...

Δύσκολα θα βρεις καφετέρια να παίζει σε a ή n.

Ακόμα και αν πιάσεις κάποια μάλλον δε θα μπορέσεις να συνδεθείς γιατί δε θα έχουν εξίσου δυνατή κεραία για να σε λαμβάνουν με ικανοποιητικό σήμα. Αυτές οι κεραίες είναι για p2p ζεύξεις κυρίως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.