rc-siloui Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Γεια χαρα σε ολους.μου δοθηκε μια καλη ευκαιρια να ανταλαξω την τορινη μου καρτα γραφικων fx-5950 ultra 256mb gigabyte με μια saphire x800 xt 256mb χωρις κοστος.Δεν ειχα ποτε μου ati και ετσι ειμουν λιγο διχασμενος.Τελικα την ανταλαξα.Μολις ομως την εβαλα στο μηχανιμα αρχισανε καποια προβληματακια με τους drivers της ατι.Εκτος αυτου το power dvd 5.0 μου πεταγε σφαλμα.Δεν πτωουμαι απο τετοια προβληματακια απλα θα ηθελα να μου πειτε αν εκανα καλα που την ανταλαξα.σημειοτεων τη saphire την πηρα καινουργια στο κουτι της με την ζελατινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Πολυ σωστη η κινηση σου ηταν !!!Που βρηκες τετοια ευκαιρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ποιους catalyst έβαλες; Απεγκατέστησες πλήρως την nvidia από το σύστημα; Τι μηνυμα πετάει το powerdvd; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Σαν ανταλλαγή ήταν σαφώς πολύ συμφέρουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rc-siloui Δεκέμβριος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 01:23] Πολυ σωστη η κινηση σου ηταν !!!Που βρηκες τετοια ευκαιρια !!! Aπο ενα φιλο που δουλευει σε μια εταιρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rc-siloui Δεκέμβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Μη ξεροντας πολλα απο ati vga πηγα στο site της και κατεβασα τους τελεταιους που ειχε.Το σφαλμα που μου πεταγε αν θυμαμαι καλα μου ελεγε οτι δεν βρεθηκε ενα αρχειο Mcv45...κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Πιστεύω ότι έκανες τελείως UNINSTALL τα drivers της NVIDIA....και όχι από το remove τον windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
rc-siloui Δεκέμβριος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 02:01] Πιστεύω ότι έκανες τελείως UNINSTALL τα drivers της NVIDIA....και όχι από το remove τον windows ακριβως οπως τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Tρέξε το Driver cleaner για να καθαρίσει το σύστημα σου τελείως.Πιστεύω μετά απο αυτό να δουλέυει οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rc-siloui Δεκέμβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 το εφτιαξα παιδια.ευχαριστω πολυ.ετρεξα και ενα 3dmark2003.Μηπως ειναι υπερβολικο το σκορ 11850??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 οχι, δεν ειναι καθολου και σιγουρα ειναι υπερδιπλασιο απο το παλιο σου σκορ με την fx....εκανες πααααααρα πολυ καλα που την αλλαξες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Καλοριζικη!Πολυ καλα εκανες και τη πηρες...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.