Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2008 500 Ευρω θα εχω την Δευτερα και φυσικα θα τα αξιοπιοιήσω! Σκεφτομαι εναν φορητο στον οποίο θα μπεί Linux και μονο Linux. Γι αυτο αν εχετε καποια εμπειρια ή γνωριζετε κατι σχετικο με την συμβατότητα των παρακατω μοντελων που επελεξα, πειτε μου:Sony Vaio VGN-FZ31EHP Pavilion dv6680evAcer Aspire 2920-602G25Mn (μονο και μονο 12inches οθονη, κορυφη! )
masxerofkartis143 Μάρτιος 1, 2008 #2 Μάρτιος 1, 2008 Το Acer Aspire 2920-602G25Mn (μονο και μονο 12inches οθονη, κορυφη! ) δεν είναι συμβατο λόγο drivers. Το HP Pavilion dv6680ev είναι για΄τι έχω και γώ φορητό της ίδιας σείρας και εχει επιλογή για drivers LinuxΤο άλλο τώρα δεν ξέρω μπές στο σαιτ της εταιρίας βρές το μοντέλλο και δες αν εκεί που κατεβάζεις τα drivers έχει επιλογή για Linux
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2008 #3 Μάρτιος 1, 2008 Απο αυτά που προτείνεις εγώ θα έπαιρνα το ΗP χαλαρά..Ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο..ας με επιβεβαιώσει και ο Χρήστος(Xrist)..πλήκτρα αφής,τηλεχειριστήριο,απαραίτητος εξοπλισμός,σχέδιο στυλ ανθρακώνημα κτλ κτλ..RESPECT.-
masxerofkartis143 Μάρτιος 1, 2008 #4 Μάρτιος 1, 2008 Απο αυτά που προτείνεις εγώ θα έπαιρνα το ΗP χαλαρά..Ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο..ας με επιβεβαιώσει και ο Χρήστος(Xrist)..πλήκτρα αφής,τηλεχειριστήριο,απαραίτητος εξοπλισμός,σχέδιο στυλ ανθρακώνημα κτλ κτλ..RESPECT.-Τι αυτό... είναι η μόνη θα έλεγα εταιρία που οι φορητοί της είναι φτηνοί και καλοί αλλά εγώ το RESPECT το δνω σε άλλες εταίριες για τι οποίες όμως δεν θα μιλήσω λόγο budget
Dr.Paneas Μάρτιος 3, 2008 Author #6 Μάρτιος 3, 2008 Επεσε εχθες στα χερια μου ενα προσπεκτους απο το Πλαισιο και ηταν για φορητους. Φαινεται εμαθαν για τους φοιτητές που αρχισε το προγραμμα με τα 500 Ευρω και αρχισαν και αυτοι τις διαφημισεις. Μαλιστα παρατήρηση οτι σε καθε σελίδα έγραφε: Παρακαλούμε Αγγίζετε...όλα τα NotebooksΕτσι κ εγω, πηρα σημερα μαζι μου ενα Ubuntu Live CD, και πηγα στο Πλαισιο. Δυστυχως ο υπάλληλος δεν με αφησε να το βαλω. Βασικα ο υπαλληλος πρεπει να ήταν άσχετος απο Linux γιατι δεν καταλαβαινε τι ειναι το LiveCD. Του εξηγηση οτι ΔΕΝ κανει εγκατασταση και αυτος επεμενε να παω στο Website της εταιρίας... Μα τι ποιο χειροπιαστό απο το να βαλω το LiveCD και να δω αν λειτουργεί. 1000 Ευρω θα δώσω, γουρούνι στο σακί θα πάρω ;Στα Multirama, αν και εκει ο υπαλληλος δεν ηξερε τι ειναι το LiveCD, με αφησε να το βαλω σε οποιο Laptop ήθελα. Επαιξε λοιπον σε ενα της HP 68** δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο. Ειχε και καρτα nVidia επανω. Μια χαρα. Αυτο θα παρω.
magicman Μάρτιος 3, 2008 #7 Μάρτιος 3, 2008 το αλλο. τωρα που ξαναδιαβασα το πρωτο ποστ σου. το δες την ψηφιακα δεν σου δινει λεφτα στο χερι. απλα σου αφαιρειται αυτο το ποσο.
Dr.Paneas Μάρτιος 4, 2008 Author #8 Μάρτιος 4, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69980929&product=1081519Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο σε Linux ;Εχω δει ρε γμτ οτι γενικα μονο HP ειναι κορυφη σε λινουξ αλλα ειναι ακριβουτσοι. Αν βρω χρηματα θα παρω τον HP Pavilion dv9710ev .edit: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=GoDigitalNotebooksOpenOffice&cp_id=141089 σε καλυτερη τιμη!
Dr.Paneas Μάρτιος 5, 2008 Author #10 Μάρτιος 5, 2008 Το Acer Aspire 2920-602G25Mn (μονο και μονο 12inches οθονη, κορυφη! ) δεν είναι συμβατο λόγο drivers. Το HP Pavilion dv6680ev είναι για΄τι έχω και γώ φορητό της ίδιας σείρας και εχει επιλογή για drivers LinuxΤο άλλο τώρα δεν ξέρω μπές στο σαιτ της εταιρίας βρές το μοντέλλο και δες αν εκεί που κατεβάζεις τα drivers έχει επιλογή για Linuxhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=ca&dlc=en&os=228&product=3642176〈=en&που ειναι οι linux drivers ;
orion Μάρτιος 6, 2008 #11 Μάρτιος 6, 2008 Κοιτα οι "drivers" στο linux δεν δουλευουν οπως στα win...Αν βρεις καποιους ετοιμους compiled πιθανοτατα θα ειναι για συγκεκριμενη διανομη...(redhat,suse ...) ΓΙα να δεις αν πεζει κατι δες το μοντελο που θες να παρεις και ψαξε στο google αν εχει κανει καποιος αλλος εγκατασταση..μια διανομη και τι προβληματα πιθανως να ειχε..
masxerofkartis143 Μάρτιος 6, 2008 #12 Μάρτιος 6, 2008 δεν ξέρω παλιά το έβρησκα... δεν ξερώ κατι αλλο λυπάμαι απλώς θυμάμαι οτι είχε πριν κανα 2 μήνες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.