LordOfRings Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Παρατήρησα οτι στο 6.6 οταν τελειώνει μια εγγραφή cd/dvd και βγαίνει το παραθυράκι που λέει οτι ενταξει γράφτηκε μπορεις να βγάλεις το cd/dvd απο το drive ενω με παλιοτερες εκδοσεις δεν μπορούσες , αν πατησεις και βγει το cd/dvd και στο επόμενο παράθυρο πατήσεις done που κανονικά τοτε βγάζει το cd/dvd ενω το εχεις βγάλει ήδη ανοιγει το πορτάκι αδειο , , :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Lotr θα περιμένω να το στείλεις με ταχυδρομείο!!!!!ΟΚ Στέλιο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Όχι δεν είναι bug απλώς έτσι δουλεύει το πρόγραμμα.Θα συνιστούσα να μην το βγάζεις εσύ το cd/dvd αφού σου το βγάζει μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 αν δεν θες, έχει και επιλογή disable eject after burning Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Δεκέμβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Να σας πω ένα άλλο που έπαθα με αυτήν την έκδοση... έκανα εισαγωγή ψηφιακού βίντεο από την βιντεοκάμερα μου στο υπολογιστή μου... και με ένα πρόγραμμα... το κατέβασα σε στάδια τραβήγματος... (δηλαδή το στάδιο από το πάτημα του κουμπιού μέχρι να το αφήσω)... εεεπ... να μην βγαίνουμε από το θέμα μας... και μου βγήκαν 118 σκηνές... οκ και μετά πήγα να τις εισάγω στο Nero... για να καούν σε DVD... έλα όμως που το Nero κάνει εισαγωγή μέχρι 99 σκηνές... :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.