tonybros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2004 Ρε παλικαρια εχω βρει τον μπελα μου. Εδω και λιγο καιρο θελω να κανω μια αναβαθμησουλα σε AMD s- 939 winchester (απο amd s-A 2000+ kai mobo gigabyte ga-7vtxe+ 512 ram sta 266). Αλλα απ'οτι βλεπω αργει πολυ το ριμαδι και δεν ξερω εαν θα ερθει μεχρι τα Χριστουγεννα. Το προβλημα μου ειναι το εξης Η καρτα γραφικων που εχω μια powervr KYRO 64mb ειναι για τα μπαζα. Δεν παιζει κανενα παιχνιδι απο τα τελευταια. Επομενος σκεφτομαι την αγορα μιας καλουτσικης καρτας η οποια να μπορει να ικανοποιησει καλα τα βασικα κριτιρια εφαρμογες, dvd, photo, αλλα να παιζω και κανενα παιχνιδακι πχ nfs2 (δεν ειμαι και σοβαρος gamer) αλλα να μην μου εινα και αχρηστη μετα την αναβαθμηση. Γι'αυτο και προβληματιζομαι σοβαρα εαν η αγορα μιας agp για το υπαρχον συστημα μου αξιζει η οχι μιας και ολο και πιο πολυ βλεπω οτι η αγορα παει με ταχυτητα προς pci ex και δεν ξερω εαν στο μελλον θα υπαρξουν και μητρικες για agp καρτες. φωτιστε με λιγο ρε παιδια. Τι προτεινετε. πια καρτα; :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Για καινούριο υπολογιστή δεν πας? Εννοείται pci-express που είναι πιο καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 NF4 + 6600GT αν τα οικονομικά σου σε βγάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από chroma NF4 + 6600GT αν τα οικονομικά σου σε βγάζουν Συμφωνώ απόλυτα... (αχ πότε θα έρθει το ΝF4?????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Συμφωνώ.Αργα η γρήγορα θα λιγοστέψουν η AgpΜηπως ξέρει κανεις κανενα site που να μπορεί να στείλει Ελλάδα μια MOthrboard???ΤΑ πιο πολλά εχουν πρόβλημα με το βάρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αν και πιστέυω ότι το agp θα αντέξει πεισσότερο απο χρόνοΑν μπορείς να πας σε pci-e θα ήταν καλύτερο, εκτός είσαι απο αυτους που αλλάζουν της κάρτες συχνά οπότε πάνε σε agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 10:14] Συμφωνώ.Αργα η γρήγορα θα λιγοστέψουν η AgpΜηπως ξέρει κανεις κανενα site που να μπορεί να στείλει Ελλάδα μια MOthrboard???ΤΑ πιο πολλά εχουν πρόβλημα με το βάρος Το overclockers.co.uk δεν εχει προβλημα με το MSI nf4 Ultra.Εγω τουλαχιστον απο εκει το εχω παραγγηλει(αλλα ακομα δεν εχουν παραλαβει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα να παρεις τον συνδιασμο που θα σου κοστισει λιγοτερο....αν η διαφορα αναμεσα σε nf3/agp και nf4/pcie ειναι μεγαλυτερη των 60/70ε τοτε δεν αξιζει να παρεις nf4-pci-e συστημα,και αυτο γιατι οταν και αν αλλαξεις ξανα καρτα και αποφασισεις να παρεις pci-e με τα χρηματα που θα γλιτωσεις τωρα θα αγορασεις το nf4 mb ισως και το nf5(LOL) και θα σου μεινει και η παλια....διαφορα σε ταχυτητα σε nf3 και nf4 δεν υπαρχει....μαλιστα μεχρι να βγουν καλοι οδηγοι για το nf4 το nf3 θα ειναι πιο γρηγορο,εστω και ελλαχιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από ilgreco1974 εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα να παρεις τον συνδιασμο που θα σου κοστισει λιγοτερο....αν η διαφορα αναμεσα σε nf3/agp και nf4/pcie ειναι μεγαλυτερη των 60/70ε τοτε δεν αξιζει να παρεις nf4-pci-e συστημα,και αυτο γιατι οταν και αν αλλαξεις ξανα καρτα και αποφασισεις να παρεις pci-e με τα χρηματα που θα γλιτωσεις τωρα θα αγορασεις το nf4 mb ισως και το nf5(LOL) και θα σου μεινει και η παλια....διαφορα σε ταχυτητα σε nf3 και nf4 δεν υπαρχει....μαλιστα μεχρι να βγουν καλοι οδηγοι για το nf4 το nf3 θα ειναι πιο γρηγορο,εστω και ελλαχιστα.... Το nforce4 βγήκε σε 3 διαφορετικές εκδόσεις άρα 3 διαφορετικές τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 20:16] Το nforce4 βγήκε σε 3 διαφορετικές εκδόσεις άρα 3 διαφορετικές τιμές. και τι σημαινει αυτο?οτι εχει και φτηνα nf4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ακριβώς. Νομίζω ξεκινάνε από περίπου 80 και καταλήγουν κάπου στα 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 20:31] Ακριβώς. Νομίζω ξεκινάνε από περίπου 80 και καταλήγουν κάπου στα 150. Aν ειναι τοσο φθηνες και βρισκεις nf4 με 80ε γιατι οχι.Aρκει και η καρτα pci-e να μην ξεπερναει κατα πολυ την agp σε τιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michpan Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Χμμ.. νομίζω ότι αυτή την στιγμή δεν έχει καμμία σημασία αν θα πάρεις motherboard με AGP ή PCI-X (ίσως μόνο οι τιμές να παίζουν ρόλο). Αν δεν έχεις σκοπό ν'αλλάξεις σύντομα την κάρτα γραφικών, μπορείς να πάρεις κι AGP, κι αφού βλέπω ότι έχεις μία kyro και δεν σε πολυνοιάζουν και τα παιχνίδια, μάλλον θα είσαι εντάξει για πολύ καιρό. Στην επόμενη αναβάθμισή σου, το πιο λογικό θα είναι ν'αγοράσεις και νέα motherboard οπότε επιλέγεις τότε μία με PCI-X. Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.