Jump to content

Περι screen protector ο λογος

stefanakos8

Recommended Posts

Χαιρετω τους συμφορουμιτες και τις συμφορουμιτησες.

Οπως ανεφερα και σε αλλο θεμα πλεον ειμαι κατοχος ενος lumia 920 και ψαχνω καποιο καλο screen protector για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο γρατσουνιες.

Μετα απο ψαξιμο στο e-bay και σε αλλες σελιδες κατεληξα σε καποια απο αυτες τις λυσεις:

1. ScreenKnight Nokia Lumia 920 invisible shield

2. ZAGG invisible shield

3. [ame=http://www.amazon.com/DAYJOY-Premium-Tempered-Protector-Hardness/dp/B00J3K8U6Y/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1396543203&sr=8-6&keywords=tempered+glass+screen+protector+lumia+1520&tag=wpcentral00-20&m1k=vb_wp]DAYJOY 0.3MM thick Premium Tempered Glass[/ame]

4. Forever Tempered Glass nokia 920

Το ερωτημα ειναι εαν εχει δοκιμασει κανενας καποια απο αυτα ωστε να δωσει feedback ή αν εχει καποια αλλη προταση.

Εγω κλεινω προς το forever tempered glass μιας και εχω ακουσει πολλα θετικα για tempered glass γενικα, αλλα δεν ξερω αν αξιζει καθως δεν γνωριζω αν εχει μειονεκτηματα η τοποθετηση του στο κινητο (οπως π.χ. μειωμενη αποκριση αφης κτλ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.